Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2019. 09:47h.

Artadi: “Cap català pot ser neutral”

El Govern exigeix que l’observador sigui “internacional”

Artadi: “Cap català pot ser neutral”

Elsa Artadi

La consellera Elsa Artadi, en una entrevista a Els Matins, ha deixat clar que el Govern rebutja un relator català en les negociacions amb el Govern espanyol, tal i com proposa el PSOE. "Hem de fugir de noms catalans perquè tots portem una motxilla i cap català pot ser neutral”, ha dit.

“Nosaltres proposàvem algú internacional, ells creuen que ha de ser algú amb més proximitat”, ha explicat, a més de remarcar que "la voluntat és posar-nos d'acord. Avui ens passarem més noms amb qui tinguem confiança personal i professional”. “La crisi que s'està generant pel relator és una excusa. El problema és el diàleg”, ha assegurat.

D'altra banda, ha explicat que "els 21 punts no és el document que treballem amb Calvo. Abordem la fi de la repressió”. També s'ha tret la pressió de que tombar els comptes de Pedro Sánchez signifiqui la fi de la seva legislatura i ha considerat que "és evident que no necessita convocar eleccions si no s'aproven els Pressupostos”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 botifler1914, SINITACA, 08/02/2019 - 14:41

és evident que no necessita convocar eleccions si no s'aproven els Pressupostos”.
Como vosotros, tal vez incluso Sanchez es más honrado que Torra y tú.

#20 Pepet, Sabadell, 08/02/2019 - 13:45

Això ho dius tu guapa; a Catalunya encara hi ha un munt de gent amb sentit comú; a més, perquè abandones el vaixell com les rates?

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/02/2019 - 22:15

"cap català pot ser neutral" dice Trepa Artadi. a ver señora, nadie es neural ante el golpismo, sea español, de cualquiera de sus regiones, incluida Cataluña, o extranjero. despierte de su matrix y deje de hacer la gilipollas.

#18 El Sifoner, Castelló, 07/02/2019 - 20:57

(.Ningún catalán puede ser neutral”..) Que triste ¿No?. Con eso una vez más demuestra que Uds, no son mayoría, pues Uds, que se han contado en distintas ocasiones, no alcanzan el 50% del censo, dado que el que no les a votado, claramente está contra su secesion, por eso tampoco son neutrales.

#17 Ramon, Terrassa, 07/02/2019 - 19:46

Supongo que un murciano será "internacional" para estos, no?
Juasjuas!