Publicitat
Política · 22 de Desembre de 2018. 12:18h.

Artadi decep l’independentisme

“Jo no mano res”

Un comentari de la portaveu del Govern Elsa Artadi durant la roda de premsa posterior a la reunió de dijous passat al Palau de Pedralbes entre Quim Torra i Pedro Sánchez ha provocat la indignació de molts independentistes. La portaveu va preguntar si havia de donar per finalitzada la seva roda de premsa per donar pas a la ministra Meritxell Batet.

“Tallem? vale. Em diuen que ve la  ministra Batet. Jo no mano res”, va dir Artadi. Malgrat el to col·loquial de les seves paraules, aquest “no mano res” ha provocat un allau de retrets d’independentistes a twitter, que acusen a la també consellera de submissió a l’Estat espanyol, alhora que posen en dubte la seva dignitat i fins i tot exigeixen la seva dimissió.  

“Quina vergonya jo no mano res, doncs plega @elsa_artadi si no manes res”; “Quina pena tot plegat”; “Doncs si no manes res, què fas?”; “Parlen molt i continuen sent vassalls!”; “Quan hi ha l’amo aprop, tothom a callar”; “Després de permetre això @elsa_artadi hauria de deixar-se rellevar per algú amb més caràcter”, són alguns dels comentaris.

També “doncs això @elsa_artadi plega, plegueu tots, quina vergonya. Sou una vergonya”; “doncs aneu-vos de una vegada i no feu mes el ridícul...Estem cansats que ens prenguin el pèl….”; “Com s'abaixen els pantalons...quina puta vergonya”; “Doncs al putu carrer”; “Només cal veure els últims mesos de govern efectiu. La presa de pèl és antològica”.

“Penós espectacle el d’una persona ben preparada, però gens dotada per a la comunicació”; “Cada vegada som més colònia!”; “Collons, però què penosa, no?”; “Quina gentola”; “Merda de Govern autonomista que tenim, que ens prenen el pèl com volen!”; “És tan tonta…”; “Ho tenim a tocar”; “Quin cagarro li ficaria en tota la boca…”, són d’altres comentaris.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#20 Cthulhu, rattan, 23/12/2018 - 06:26

pues yo me la fo...oops perdón.

#20.1 La Mare Superiora, Bermuda, 23/12/2018 - 12:21

¿Qué quiere desir? Acabe hombre de Dios.

#20.2 Pajilleros por la indapandansia, Onanistas del mundo, uníos!, 24/12/2018 - 13:27

Yo también melafo.. pero los indepres somos tan tristes que en vez de pasárnoslo bien y disfrutar siempre acabamos dándole a la zambomba.

#19 Miquel, Mollet, 23/12/2018 - 00:37

El món indepe desde fa molt de temps va "a salto de mata".

#18 Veciana, Barcelona, 22/12/2018 - 22:59

Ay Elsa Elsa...cuántas cosas (bonitas) te diría...

#17 opinador, Barcelona, 22/12/2018 - 16:24

Pobrecillos, se están enfrentando a la cruda realidad que les han ocultado durante años

;-)

#16 soloesmiopinon, Tabarnia, 22/12/2018 - 14:54

"Jo no mano res".... per sort. Em faria por que aquesta i alguns altres fanàtics tinguessin poder de veritat.