Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2019. 18:45h.

Artadi demana reprendre el diàleg

La portaveu del Govern recorda que "s'han aixecat ells de la taula"

Artadi demana reprendre el diàleg

La portaveu del Govern, Elsa Artadi (Foto: Govern)

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha demanat reprendre les negociacions amb el Govern espanyol i ha recordat que va ser l'Executiu espanyol el que "s'ha aixecat de la taula", durant la roda de premsa d'aquest dilluns a la tarda en la qual s'ha informat dels acords de Govern.

"El que haurien de fer és reprendre la situació de dimecres al vespre, s'hauria de reprendre si ells tenen voluntat" ha afirmat Artadi. "Qui té activat el rellotge són ells mateixos, si hi ha cap voluntat, el camí és tan fàcil o difícil com agafar els documents i seguir amb les tasques que ens havíem posat tots dimecres al vespre" ha apuntat.

La portaveu del Govern ha recordat que des del Govern espanyol van tallar sobtadament el diàleg quan encara estava en fase inicial després de l'anunci de la manifestació de "la dreta i la ultradreta" a Madrid. Artadi també ha manifestat que continuen asseguts a la taula de negociació. "Nosaltres no hem marxat mai de la taula, ells van fer una roda de premsa anunciant-ho. Nosaltres vam dir que no té cap sentit que abandonessin el diàleg" ha explicat.

"Estàvem negociant com seurem a la taula a dialogar i en aquell moment, per una conjunció entre una manifestació entre la dreta i la ultradreta i un entorn dins del partit que sembla que vulguin pactar abans amb C's que ser un govern progressista aturen el diàleg sobtadament" ha lamentat.

En relació a la informació sobre un possible avançament electoral per part de Pedro Sánchez, la consellera ha afirmat que: "Si el Govern de Pedro Sánchez té cap interès en què els grups independentistes ajudin a tramitar els Pressupostos, en lloc d'enviar globus sonda el que hauria de fer és posar-se en contacte amb els grups que l'han de votar".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Antic convergent, Santpedir, 12/02/2019 - 02:43

Jo els contestaria que es fotin el diàleg al cul¡

#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/02/2019 - 22:20

Algú s'està fent caquetes pensant en unes eleccions on amb moltes probabilitats guanyaria la dreta.

#8 El Sifoner, Castelló, 11/02/2019 - 21:55

Uds, nunca se han sentado a negociar nada. Solo pretenden legalizar una situación como si de un derecho legal fuera y no es así. Siempre dicen que esperan una respuesta o propuesta politica democratica a su petición, y no quieren atender que esa respuesta se la han dado en muchas ocasiones. Autodeterminacion NO. Lo dice un parlamento democratico

#7 Neferu, Barcelona, 11/02/2019 - 19:50

Qué diálogo, el derecho a la autodeterminación? ¿ Referéndum sí o sí? Eso no es dialogar, eso es imposición.

#6 Galba, Barcelona, 11/02/2019 - 19:49

Estant cagats de por, cosa que no els hi impedeix seguir mentint: "Estàvem negociant com seurem a la taula a dialogar..." A dialogar? A "dialogar" amn tres punts "irrenunciables": relator internacional, referendum o referendum, d'estat a estat. A fer punyetes, pija!

#6.1 Veciana, Barcelona, 11/02/2019 - 19:51

No em preocupa aquesta gent,em preocupa el Doctor Cum Fraude.

#6.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/02/2019 - 22:18

Ahí le has dado, Veciana.