Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2018. 14:24h.

Artadi equipara el Consell de la República a un festival gai

La consellera remarca que és un organisme privat com el Festival de Peralada o el Girona

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà aquest dimarts 30 d'octubre, la presentació del Consell per la República, que malgrat ser una entitat privada es presentarà al Palau en un acte que tindrà lloc a les 19 hores al Saló de Sant Jordi i comptarà amb la presència de tots els membres del Govern.

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha justificat que la presentació es faci al Palau perquè "a Palau hem fet molts actes tant d'entitats privades com públiques". "Fem actes de molta diversitat i entenem que un Consell per la Repúbica, presidit pel president Puigdemont, té tot el sentit que es presenti al Saló Sant Jordi", ha subratllat.

"Hem celebrat aquí el 30è aniversari del Festival de Peralada, el 10è aniversari del Circuit Festival, els 30 anys del Centre Mèdic Down de la Fundació Catalana Síndrome de Down, la reivindicació del traspàs de Rodalies, rebem esportistes catalans tan si és l'ascens del Girona a Primera com els campions europeus i del món que vam fer ahir... En fem molts d'actes al Palau", ha afegit.

Artadi ha recordat que el Consell de la República no tindrà finançament públic sinó privat, tot i que ha dit que hi haurà "interacció" amb el Govern. "Ha d'ajudar a la unitat estratègica", ha dit la consellera de la Presidència. "El Consell de la República no està previst que tingui un rol en la part sectorial de l'acció del Govern. Però si té un rol en tot el moviment que ha de permetre implantar el mandat de l'1 d'octubre", ha afegit.

Puigdemont i Vila van presidir la recepció amb motiu del 10è aniversari del Circuit Festival
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 opinador, Barcelona, 31/10/2018 - 06:48

desde luego para ser un proceSSista devoto hay que tener unas tragaderas inmensas y un frasco de vaselina tamaño industrial

#15 Rogeli, Tornabous, 30/10/2018 - 22:49

Malversacio de diners publics.

#14 La Pepita del Raval, Cadaques, 30/10/2018 - 22:46

Gay?

#13 lluisa, bcn, 30/10/2018 - 20:10

president puchi? aquesta noia a part de tornar-se cule i independentista cuant fa 4 dies era al reves, s'ha tornat majareta

#12 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 30/10/2018 - 17:46

Otra como Lluis Llac, todo un discurso para desvincular el "Consell de la República" del govern. Vamos, que si, que es muy bonito y que es indudable que está "ahí", pero vamos, que no van a tocarlo ni con un palo, ni lo van a financiar, ni a mirarlo de reojo, no sea que incumplan alguna ley.

Los fans estarán extasiados.