Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2018. 14:55h.

Artadi no desmenteix que Puigdemont fugís sense avisar

"Són especulacions d'un llibre que poden ser certes o no"

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, no ha desmentit durant la roda de premsa de l'Executiu català que l'expresident Puigdemont deixés 'tirats' tant Oriol Junqueras com la resta de membres del Govern l'endemà de proclamar la independència, tal i com han publicat diversos diaris aquest cap de setmana a partir d'un llibre.

"El Govern no té posicionament sobre l'avançament d'un llibre", ha dit Artadi, a més de repetir que la fugida de Puigdemont "són especulacions d'un llibre que poden ser certes o no". "En tot cas no crec que em pertoqui a mi explicar-ho". La consellera ha manifestat que els fets els han d'explicar "els protagonistes".

Artadi ha justificat el silenci d'aquests protagonistes per estar immersos "en un procés judicial". Finalment, ha animat a "adreçar-se a l'oficina del president Puigdemont" per a conèixer els fets.

Puigdemont amb Mercè Homs i Neus Munté en un foto a Berlín
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 Galba, Barcelona, 05/09/2018 - 20:31

Com que "no ho sap"? Si son cul i merda aquests dos.

#10 A., Barcelona, 04/09/2018 - 22:30

Elsa sigues sincera, esteu fins els nassos del pastisser guitarrista.

#9 Sergi , Barcelona, 04/09/2018 - 18:45

Este miserable cobarde con su huida provoco que al resto los tuviesen que encarcelar preventivamente por riesgo de fuga, asi es el crack de Waterloo y el fenomeno pasandoselo pipa haciendose fotos y enviando tuits.

#8 Manuel Reina Muriel , Rubi, 04/09/2018 - 18:12

Sabéis que Puigdemont dejó a la deriva el barco que Más le ofreció, y sus acompañantes de viaje fueron los que pagaron la "cobardía" del capitán alo que parece entre unos y otros le estáis tapando esa cobardía, por que vive como un Rey en Guaterloo, y buenas cenas a la carta en buenos restaurantes, mientras que Oriol y compañía comiendo a

#7 Tabarnés puro, Barcino, 04/09/2018 - 17:49

No desmiente porque Führermont es más falso que un billete de tres euros.