Publicitat
Política · 26 de Març de 2019. 09:37h.

Artadi participa d'una 'performance' indepe

Veïns de l'Eixample es reuneixen cada dia per reivindicar la llibertat dels presos des del 2017

La ja exconsellera del Govern, Elsa Artadi, va engegar la seva campanya per a les municipals participant en un ritus independentista pels carrers de Barcelona, juntament amb una desena de membres del Col·lectiu Enriqueta Gallinat, tal i com mostra el vídeo que Junts per Catalunya ha penjat a les xarxes.

Artadi, megàfon en mà, ha anat pronunciant tots els noms dels presos i exiliats, amb especial èmfasi en el del "president Puigdemont". Després de cada nom esmentat, els membres d'Enriqueta Gallinat cridaven com un sol home "innocent!". Un cop finalitzada la llista de noms, els participants han aplaudit l'exconsellera, que ha cridat "Visca Catalunya! Visca la República! Visca la terra!".

"Al vespre, l’@elsa_artadi s’ha sumat amb el Col·lectiu @E_Gallinat , un grup de veïns i veïnes de l’Eixample que es troben diàriament des del 5 de novembre de 2017 per reivindicar la #LlibertatPresosPoliticsiExiliats. Sou un exemple de determinació i fortalesa! No defallim mai", ha celebrat Junts per Catalunya.

El col·lectiu Enriqueta Gallinat es presenta com "un grup de veïns de l’Eixample, que ens trobem diàriament des del 5 de Novembre del 2017 per reivindicar l’alliberament dels presos i exiliats polítics catalans".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Juan Ignacio, Úbeda, 26/03/2019 - 21:31

Menudo tamaño de bolso lleva la paya,será para guardar el megáfono.
Ella cobrando y cuatro tontos gritando.
Lo aprendería en aquellas universidades.
No sabe ni plantar ni recoger tomates o pimientos.
Pava y sosa.
Poner en riesgo la estabilidad de un país,poner en peligro su economía,fracturar la sociedad y dar p c ya está bien .
Sois cansi

#20 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 26/03/2019 - 18:11

Elsa, quins paperots que has de fer per ser alcaldessa de Barcelona! A les persones que t'acompanyen, digues-li que l'ùltima moda es portar boniques boses de mà de color groc llampant. Ho fan Matamala, Boye, Puigdemont i Cuevillas. Cal estar "up-to-date" (llenguatge "upper-Diagonal", dirigit a tu, Elsa).

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 26/03/2019 - 18:00

Cuatro gatos infectados de ictericia...

#18 Montserrat, Manresa, 26/03/2019 - 15:48

Aquesta es l'imatge de la tal Rovira en versió pija. Quan arriba al seu barri de Sarrià, dins el cotxe oficial es canvia de roba eliminant de la vista qualsevol cosa de color groc, i canvia d'idioma amb una facilitat inospitada. Malgrat tot aquesta pija repetiria la fuga de l'altre ursulina cap a Suissa, quan mes criden més s'escapen amagades

#18.1 Veciana, Barcelona, 26/03/2019 - 16:07

O sigui que vindria a ser com una Superwoman en versió indepe...quan torna al barri es treu tota la roba groga i es posa la blanc-i-blava de les Brigadas Blanquiazules de la seva adolescència...i només canta Espanyol! Espanyol!

#17 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 26/03/2019 - 15:46

Ya se cansaran.