Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2018. 12:34h.

Artadi surt en defensa del Polònia

"Sóc castellanoparlant i no em sento insultada pel programa"

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha sortit en defensa del programa Polònia de TV3 durant una interpel·lació de Ciutadans sobre la neutralitat dels mitjans públics catalans. "Sóc castellanoparlant i no em sento insultada pel programa", ha manifestat.

Artadi ha exposat que "la BBC també és coneguda per programes com l'Spitting Image que feien mofa de la casa reial. De fet mostraven la reina mare bevent ginebra tot el dia" i, en aquest sentit, ha afegit que al Polònia "se'n riuen de tot i de tothom, que és part de la seva tasca, del Polònia, o de qualsevol altre programa que pogués fer aquesta feina".

La titular de la Presidència ha afegit que "tots hem d'acceptar les crítiques" perquè "una cosa és que no t'agradi la crítica que et fan i l'altra cosa és traslladar això i després fer arguments dient que el que fa el Polònia és insultar tots els castellanoparlants". "Miri, és que jo sóc castellanoparlant perquè la meva llengua materna és el castellà i per això faig aquests barbarismes de tant en tant, diguem-ne. I jo no em sento insultada pel Polònia", ha assegurat.

"Ara que a vegades no us puguin agradar alguns dels esquetxos que fa el Polònia això ho puc entendre", ha dit Elsa Artadi, que ha recordat que "jo també surto al Polònia i a vegades, clar, em veig i em quedo una mica així però que jo em quedi així és la voluntat del Polònia". "Si no no tindria sentit fer un programa d'humor i de crítica política", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Alien, Pluton, 23/11/2018 - 16:09

I ara van amb una papallona? I això se suposa que és un govern? Parla com una nena repipi de quinze anys i només diu tonteries. Ja només li falta acabar les intervencions amb un "te lo juro por Snoopy".

#16 Veciana, Barcelona, 23/11/2018 - 09:58

Es clavada a Bernadette, de Big Bang...¡Howaaaaaaaaaard!

#15 Laughter, L'H-España, 22/11/2018 - 22:09

Pobre Artadi, que es castellanohablante. Debe ser muy duro tener la lengua materna de las bestias con forma humana, y mas duro tener que reconocerlo, aunque sea mentira. Ya se ve el autoodio en su mirada, se nota que está sufriendo Pero ¿que más da? Todo sea para justificar los insultos de TV3% hacia los que no comulgan con sus ruedas de molino.

#14 Pipistrello, Tabàrnia, 22/11/2018 - 19:20

Curiosament ara molts processistes surten a reclamar la seva condició de mestissos, de xarnegos i diuen que el que fa la Rosalía és cultura catalana. No em crec res. Són massa anys d’insults. I si l’Artadi realment és castellanoparlant, torna a demostrar el que tots sabem: que per ser algú a l’oficialisme català, has de renegar dels teus or

#13 Menjamela Grandi, Anapurna, 22/11/2018 - 19:07

Me encanta lo fácil que es obtener ADN superior. Si al menos hubiese que aprender euskera..