Publicitat
Política · 11 de Maig de 2019. 11:33h.

Artadi veu Ernest Maragall vell per ser alcalde

Acusa el candidat d'ERC de falta d'energia: "que té 76 anys és una obvietat"

Artadi veu Ernest Maragall vell per ser alcalde

La candidata d'JxCAT, Elsa Artadi, en una entrevista a Equinox recollida per Europa Press, ha descartat a Ernest Maragall com a alcalde de Barcelona per la seva edat. "Que té 76 anys és una obvietat, i que clarament no és l'opció de futur per a la ciutat, de lideratge, d'energia i visió de futur també és una obvietat", ha indicat.

"Maragall porta des de 1965 treballant a l'ajuntament, ja no és que jo no hagués nascut, és que els meus pares no estaven ni casats", ha afegit. Artadi ha argumentat que és el mateix Maragall qui ha parlat de la seva edat. "Si ell ho diu és perquè ha de ser conscient de les seves limitacions i, potser, no arriba a tot", ha apuntat.

Elsa Artadi i Ernest Maragall eren fins fa pocs mesos companys en el Govern de la Generalitat, però l’ara candidata de Junts per Catalunya mai va afirmar aleshores que el candidat d’ERC fos vell per a ser conseller.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#30 LuisAlb, ZGZ, 12/05/2019 - 15:35

Señora Artadi, no tiene más u otros argumentos para disputarle la alcaldía al señor Maragall? Y lo de la energía es cierto, usted tiene más, nada más hay que reocrdar con qué fuerza llevaba el paeo en Semana Santa, una tradición muy española.

#29 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 12/05/2019 - 13:16

¿Es la fotografía institucional del futuro alcalde de Barcelona un problema...?

Con ese careto de amargado, incluso con mucho "fotochop" a ver que fotógrafo es capaz de dibujarle una sonrisa a este tipo... la ciudad no se merece esto.

Y si no, que le hagan otra entrevista en la BBC lo mismo esta vez se le alegra el semblante...

#28 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/05/2019 - 13:09

Per molt que els heribertians intentin vendre ara aquest carcamal amojamat com un pollo pera amb alerons pujantlo a una moto i posantli una pilota als peus es imposible evitar el patetisme que provoca veure´l amagant el caminador per ferse les fotos de campanya.

Aunque a la momia la vistan de milenial momia se queda.

#27 Veciana, Barcelona, 12/05/2019 - 06:30

Podría pasarse por el sitio donde trabajo,es un geriátrico y en él te asesoran sobre la muerte digna y la eutanasia,lo que resulta muy descriptivo de la sociedad en la que vivimos.

#26 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU MOLT CARRIL DE BICI I MOLT CICLISTA SOBRE LAS ACERAS NO ELS MULTEN , ERNEST MARAGALL ÉS EL PASSAT DE BARCELONA TAN EL CON EL SEU GERMA I ADA COLAU NO NA VA C, 12/05/2019 - 06:05

Ami no me molesta Ernest Maragall per SER VELL que u és i molt lo raro es que no se Jubile .Ami mo molesta que un Socialista con el de tota la vida UN ESPAÑOL Anti-Independentista estigui ara a E.R.C. Aixo si es SER UN JUDAS Un fals viure del cuento Ja que no i creu pas QUE HACE UN CHICO COMO TU EN UN SITIO COMO ESTE MARAGALL ..