Publicitat
Política · 1 de Maig de 2020. 13:01h.

Artefacte explosiu casolà contra un regidor d'ERC

L'atemptat contra el segon tinent d'alcalde de Caldes de Montbui, Jaume Mauri, no ha causat danys personals ni materials

Artefacte explosiu casolà contra un regidor d'ERC

La federació d'Esquerra al Vallès Oriental ha denunciat que ahir va esclatar "un artefacte explosiu casolà" a la porta del domicili del Jaume Mauri, president de la secció local d'ERC de Caldes de Montbui, segon tinent d'alcalde i regidor de l'ajuntament pel grup republicà.

La formació remarca en un comunicat que "per sort, l'explosió no ha causat danys personals ni materials, tret de lleus efectes a la via pública i l'exterior de l'habitatge" i condemna "l'ús de la violència contra les persones, i en aquest cas l'assenyalament a les que serveixen el poble per mandat democràtic des del compromís ideològic".

"La intromissió en la vida privada dels càrrecs públics i a les seves famílies -afegeix- no té cap justificació en una societat dialogant i madura, i encara menys en l'àmbit de la política local, on hi ha els espais comuns previstos de participació, en el marc del respecte entre les persones".

Mauri ha explicat a través del seu compte de Twitter que "estem tots bé, però amoïnats" i ha destacat que "l'artefacte va fer mitja llufa, tot i que va explotar, no va fer danys materials greus ni personals".

Finalment, el segon tinent d'alcalde de Caldes de Montbui també ha dit que "l'autor o autors d'aquest disbarat, avui ens han fet més forts que ahir", ha donat les "gràcies" pel suport i ha remarcat que té plena "confiança amb la Policia".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi Sergio, Barcelona, 02/05/2020 - 11:01

Este de ERC que vaya buscando entre los de su bando, las puñaladas siempre vienen por atras, que mire entre los suyos, los que tiene detras, aquellos a los que les decian apreteu, apreteu.

#16 Alfonso, Bangkok, 02/05/2020 - 05:55

No me creo nada, suena a otra mentira mas......que clase de objeto? Un petardo?....a lo mejor estan en fiestas...

#15 TONI RAHOLA, BCN, 01/05/2020 - 18:29

TANT DE DIA COM DE NIT......LA CULPA LA TE MADRID
Autoregalo...???
FANTASMES!

#14 Very, a, 01/05/2020 - 18:07

Si tv3 no abrió con esto el telenoticias es que se trata de rencillas de pueblo

#13 Menjamela Grandi, Anapurna, 01/05/2020 - 18:05

'Inside job'. O ajuste entre mafias.