Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2021. 17:13h.

Arxivada la causa contra una diputada de la CUP

El TSJC no veu "cap indici" de desobediència en Laia Estrada

Arxivada la causa contra una diputada de la CUP

El TSJC ha arxivat la causa que va obrir una jutge de Tarragona a la diputada de la CUP Laia Estrada en concloure que "el simple fet" que retirés una tanca en una protesta no suposa un delicte de desordres públics o desobediència.

El tribunal considera que el instruït pel jutjat número sis de Tarragona "resultava pràcticament inexistent i totalment insuficient" per imputar-la. També lamenta el "dèficit argumental" de l'exposició raonada.

El jutjat tarragoní va dictar una ordre de detenció contra Estrada quan ja era aforada per no haver acudit a declarar en dues ocasions per la seva participació en una protesta de el 21 de desembre de 2018 contra la celebració de el Consell de Ministres a Barcelona.

"De simple fet de retirar una tanca que donava accés a un carrer des del qual es podia accedir al Palau de Justícia de Tarragona, no es pot inferir la presumpta comissió d'un delicte de desordres públics i/o de desobediència; dit d'una altra manera, en línia amb l'informe de la Fiscalia, l'exposició raonada no descriu cap indici que completi les exigències típiques d'aquests possible delictes esmentats a la mateixa", argumenta el TSJC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 C, Vilassar de Mar, 10/07/2021 - 17:40

Ens volen aixafar una mica menys. Quanta dignitat!!

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/07/2021 - 11:20

Chica, moviendo una valla no te van a represaliar. Espabila!

#1 Nitato, Navarcles, 09/07/2021 - 20:02

Doncs deu ser frustrant que no et "reprimeixin".

#1.1 Antifa, L'h, 09/07/2021 - 22:54

El que es frustrant es que en una presumpta democràcia plena et jutgin per moure una tanca

#1.2 Purria lazi, Mollerussa, 10/07/2021 - 09:17

#1.1

Si hay denuncia la Justicia cita, toma declaración, delibera y sentencia o archiva. Eso es lo que sucede en una democracia plena como se ha visto.
En vuestra supuesta demukrasia todo depende de si eres de la secta del lazo amarillo. Si lo eres, tienes derecho a todo. Si no, te crujen.
Demukrasia plena, dice el notas.