Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2015. 15:15h.

Arxivada la causa contra una exdiputada del PSC

El jutge considera que "no està justificat degudament el delicte de malversació que s'imputa" a Montserrat Capdevila

Arxivada la causa contra una exdiputada del PSC

Capdevila

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat la causa oberta contra l'exdiputada del PSC Montserrat Capdevila per pagar viatges privats amb la seva targeta del Parlament, a l'entendre que no està justificat degudament el delicte de malversació que se li imputa.

En una interlocutòria, el magistrat del TSJC Carlos Ramos acorda el sobreseïment provisional de la causa que es va obrir a Capdevila, derivada d'unes escoltes telefòniques intervingudes en el "cas Mercuri" de presumptes irregularitats entorn de l'Ajuntament de Sabadell (Barcelona) quan el dirigia el socialista Manuel Bustos.

El magistrat indica que "la informació obtinguda per la Unitat de la Policia més de tres mesos després sobre el pagament dels bitllets de tren, efectuat amb càrrec a la targeta del Parlament de Catalunya de la qual la senyora Capdevila era usuària, va ser aconseguida indegudament sobre la base del coneixement d'unes converses telefòniques injustificadament furtades al coneixement i al control del jutjat que va autoritzar en el seu moment la intervenció de les comunicacions de l'interlocutor, senyor Bustos, el contingut dels quals excedia els termes de l'autorització".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 T Creus, Corruptaluña 3 - 4 , 24/11/2015 - 18:08

Creo recordar que ella admitió los pagos de viajes presuntamente privados, muy privados, y devolvió los 5.000 euros de gasto.

A la vez reonoció "que ella no ha cometido nunca ningún acto ilícito en el ámbito de sus responsabilidades".

Resultado: nada ético y vergonzosos pagos, pero muy legales.

#1 zenaida, Barcelona, 24/11/2015 - 15:31

Total...paga con la tarjeta...que a los normales nos da mal rollo hacer eso con la tarjeta de la empresa...la llevan a los tribunales de Cataluña y no pasa nada x falta de pruebas...
Como ya no confiamos en nada ya no nos creemos nada , estamos escarmentados de tantas " astutadas" de todos !