Publicitat

Gerardo Pisarello passarà de tinent d'alcalde a secretari primer del Congrés en només quatre anys

Ascens meteòric

El fins ara primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, serà, segons informa El País, secretari primer del Congrés després que el PSOE hagi tancat amb Unides Podem un acord per al repartiment de llocs a la Mesa de la cambra baixa espanyola.

Als socialistes els correspondrà la Presidència del Congrés, que caurà en mans de la catalana Meritxell Batet, a més d'una vicepresidència i una secretaria, és a dir, tres llocs. Unides Podem ocuparà la vicepresidència primera i la secretaria primera.

La portaveu socialista, Adriana Lastra, i la de Unides Podem, Irene Montero, que han pilotat la negociació, han culminat aquest acord amb la voluntat que la Mesa del Congrés reflecteixi la nova realitat de la Cambra que va sorgir de les eleccions generals del passat 28 d'abril.

Els quatre llocs restants de la Mesa del Congrés, que es constituirà el proper 21 de maig, se'ls repartiran PP i Ciutadans. Els corresponen dos a cada un. L'acord exclou Vox i als partits independentistes.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Oscar, Girona, 23/07/2019 - 12:24

No es posible y menos aun entender que un individuo sudaca como quien opina trepador que comenzó su oficio de político en el balcón de la Generalitat junto a Ana Colau menoscabando la bandera de España está ahora sentado a la derecha del atril donde los representantes del Reino de España se dirigen a la ciudadanía , si e leido arriba su curriculu

#17 Finsescoions, Blanes, 18/05/2019 - 12:53

Quan un organisme està malalt, els patògens oportunistes creixen descontroladament, se m'alimenten i el debiliten fins al final
És llei de vida.....és natural....
El que no s'havia conegut mai fins ara es cap organisme que rebi i subvencioni elements nocius que el matarà.....
Suïcidi progre, pijo, guai....

#15 Jose Garrido, Granollers, 18/05/2019 - 01:25

Ha cumplido el sueño español, jeje

#14 botifler1914, Sinitaca, 17/05/2019 - 17:39

Dado su nivel lo primero que hará será pedir que le cambien el nombre a " Congreso de las diputadas"

#14.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/05/2019 - 09:11

Mejor "Congresa"

#13 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 17/05/2019 - 14:29

Mirémoslo por el lado bueno: ¡la de veces que en el Congreso le van a poner las orejas coloradas a las chicas de noPudimos por culpa de los (hoy ocultos) tics fascioestelados de este total ágrafo! Con algo de habilidad de la oposición en sacar su pasadas hazañas, es un gol en propia puerta, y más si le dan micrófono a semejante esperpento.

#13.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/05/2019 - 09:12

Cierto. Para desacreditar a tipos como este, solo hay que dejarles hablar.