Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2011. 18:10h.

Ascens meteòric de l'assessora "progressista" de Cultura

Mar Jiménez canvia de càrrec en un mes i cobrarà 15.000 euros més

Ascens meteòric de l'assessora "progressista" de Cultura

Mar Jiménez, durant una tertúlia a Els matins a TV3

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha nomenat la periodista Mar Jiménez com a assessora de Comunicació i Difusió després de cessar-la com a assessora en matèria de Coneixements Culturals, càrrec en el que ha estat menys d'un mes. El conseller la va nomenar per a aquest càrrec el passat 5 de gener i la va cessar el 31 del mateix mes.

Per aquest nou càrrec, la periodista rebrà 15.000 euros més anuals que en l'anterior. Segons consta en el DOGC, Jiménez tindrà una retribució que correspon a "un lloc de funcionària del grup A, nivell de complement de destinació 28 i complement específic de 35.237,52 euros anuals". En l'anterior càrrec, la periodista era considera una funcionària del grup A, però tenia un "nivell de complement de destinació 24 i complement específic de 21.032,64 euros anuals".

Com a assessora de Comunicació i Difusió, Jiménez s'ocuparà d'"assessorar el conseller en l’elaboració del Pla de comunicació departamental i la comunicació interna". Assessorarà i col·laborarà "en l’elaboració de publicacions i documentació, especialment aquella relacionada amb activitats de difusió i comunicació del Departament".

D'altra banda, "impulsarà fórmules de projecció i coneixement de l’activitat departamental, farà el seguiment i l’avaluació de les campanyes i actuacions de comunicació i efectuarà les propostes de millora necessàries". Per últim, també s'ocuparà de "valorar, conjuntament amb l’Oficina de Premsa, l’impacte de les actuacions del Departament en els mitjans i l’anàlisi del contingut informatiu elaborat pels diversos mitjans de comunicació".

Jiménez, que va ocupar el càrrec que tenia Sebastià Alzamora en el govern tripartit, s'havia arribat a declarar "progressista" en alguna tertúlia de TV3. El seu fitxatge es va afegir a altres provinents de l'esquerra com el director general de Patrimoni, Joan Pluma, o el cap de gabinet, Xavier Vidal. La periodista ja va ser responsable de Suport Tècnic i Coordinació del Gabinet del Conseller del Departament d'Economia i Finances, Antoni Castells, des de 2004 fins el 2007.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Eva, Barcelona, 09/03/2011 - 16:10

Molt bé!!! i a sobre tenim la vergonya de publicar-ho....retallem d'aquí...retallem d'allà i mentres uns quants s'omflen les butxaques els "ciutadanets de peu" ens apretem bé el cinturó a costa d'uns quants "endollats" o "il·luminats" que viuen sense valors a costa de l'alteritat.

#22 ja n'hi ha prou, barcelona, 17/02/2011 - 20:09

Sento vergonya, perplexitat, rabia, impotència, menyspreu, abus de poder, estupefacció, incredulitat. No ens ho mereixem. Qué sentit te tot plegat?: I el germà de l'altre dir. gral. de metereologia. Un company seu d'estudis m'ha dit que era de tot menys brillant. El gobern dels millors!!!!

#21 votant de C.I.U emprenayt, Barcelona, 17/02/2011 - 18:06

Aixi no Artur, per això no et vaig votar
posa ordre no et tornar a votar-vos

#20 Mariona, Rubí, 17/02/2011 - 16:20

Anims senyors! el mon és dels "trepes". Aquestes son les persones més vàlides de Catalunya per portar el PAIS. I el que ens tocarà veure encara!

#19 Pauet, BCN, 17/02/2011 - 15:50

La deu mamar bé.