Publicitat

Pugen Martínez-Sampere, Eva Granados i Montserrat Capdevila; baixa Laia Bonet; i Iceta al Parlament Europeu

Ascensos al PSC

Les noves portaveus adjuntes del PSC

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha 'ascendit' també -en el marc del relleu de Nadal i Iceta- tres joves diputades del PSC que actuaran de portaveus adjuntes: Rocío Martínez-Sampere, Eva Granados i Montserrat Capdevila. El recanvi afecta previsiblement a la portaveu adjunta, Laia Bonet, que va ser secretària del Govern.

Miquel Iceta, per la seva banda, serà candidat a les eleccions al Parlament Europeu previsiblement en substitució de Raimon Obiols, que ja va cedir el número u a la llista a Maria Badia.

Navarro ha justificat els canvis per "no deixar passar ni un minut" en la tasca d'oposició al Govern de CiU en un moment en què la federació nacionalista -amb el rescat i el pacte fiscal- travessa un moment difícil.

El primer secretari socialista ha insistit que "una altra forma de governar és possible" i que "el camí que està agafant el Govern de la Generalitat no és l'únic". "En una nova etapa convé persones noves".

Navarro també ha insistit, a pregunta d'e-notícies, sobre el cas d'Ernest Maragall que l'exconseller "està pendent d'una conversa amb el secretari d'organització" i ha negat que Nadal hagi estat cessat per les seves declaracions sobre la manifestació independentista de la Diada.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Rociita, bna, 04/09/2012 - 13:14

I aquestes tres Rociitos qui son?, les blacberrys?, i aquestes que han de fer salvar España, Cataluña, i tot el qui es posi per endevant?, la força del Llucet Bullidet.

#4.1 Gerard, Barna, 05/09/2012 - 00:37

Les Blackberries han quedat dividides. De fet, una d'elles (R. Martínez) ha substituït l'altra, L.Bonet. La política és tan dura... El seu ojectiu primordial serà salvar els bars de moda del Born per sobre de totes les coses.

#3 Paliques, BCN, 04/09/2012 - 08:48

La Capdevila (inventora del ball de la Bola) es la testaferro de DON Manué Bustos. Este elemento mueve todos los hilos desde la sombra.

#3.1 Gerard, Barna, 05/09/2012 - 00:38

Aquest sí que és nacionalista, dels de debó.

#2 Salvado, Barcelona, 03/09/2012 - 22:25

Les tres Maries.

#1 Kropotkin, Vic, 03/09/2012 - 20:55

Que pena que estos cambios chorras no os van a servir para nada. Sois como CiU y se os nota. Cada vez os votarán menos inocentes que no se dan cuenta de que sois unos catalanistas mas. Todos dispuestos a seguir viviendo del cuento. La cuenta atrás ha empezado...

#1.1 Al loro!, Barcelona, 04/09/2012 - 08:55

It's the final countdooooowwwnnnnn, it's the final coundooooooooooooowwwwnnnnnnn poro po poooo poropopooooooooooooo
(te has olvidado el toque de glamour, el juajuajuá)