Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2021. 09:57h.

Asens considera que el PP és “feixisme”

“No és prou democràtic”

Asens considera que el PP és “feixisme”

El diputat dels Comuns, Jaume Asens, en una entrevista a Ser Catalunya, ha afirmat que ”el PP no és prou democràtic, té una genètica predemocràtica, ve d’una tradició política diferent a moltes altres dretes europees que no venen d’un règim com el franquista. A Espanya el feixisme no va ser derrotat i no es va construir un consens a partir d’uns valors antifeixistes compartits”.També ha reconegut que “tinc confiança relativa” en la mesa de diàleg. "Tinc més esperança que confiança”, ha afegit. “Que Pedro Sánchez sigui a la mesa de diàleg és una qüestió secundària. Hem de parlar més del què que del com o del qui. Crec que demanar-ho públicament no és la millor forma perquè hi sigui”, ha dit.

En referència al referèndum, ha considerat que “és veritat que ara no és el moment de plantejar-lo. Més endavant, es podria fer si aconseguim reconstruir els ponts que s'han trencat”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#45 Eldelpáramo , Madrid, 08/09/2021 - 00:13

JAJAJAJA Menuda jaimitada Jaume!!!! Pero si vienen a ser una especie de socialdemocracia que se ducha y que sabe sumar y restar!!! Y que haya gente a la que todavía engañáis… (gente mucha, personas pocas que decía Diógenes)

#44 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la flauta, 07/09/2021 - 18:32

"Asens considera que el PP és feixisme...”

Bueno, por considerar... yo también considero que este tipo es un majadero. Y eso teniendo en cuenta que el PP me cae casi tan mal como los bananeros bolivarianos de la banda del tal Asens...

#43 Gregari, VNG, 07/09/2021 - 17:37

Por fin me entero de cual es el problema, dice que "En España el fascismo no fue derrotado", pues no sé que podemos hacer ahora, después de tantos años. El comunismo por lo que veo tampoco fue derrotado, ya que ellos ahí están, y les dejamos participar, pero ellos quieren apartar a los otros de la política, vaya demócratas.

#42 Joan Carles, Barcelona, 07/09/2021 - 14:58

El Sr. Asens i el seu grup polític, Podemos/Comuns venen del comunisme soviètic, de grans valors democràtics.

#41 La vara de medir comuna, Barcelona, 07/09/2021 - 14:48

Els comuns ténen manies persecutòries, veuen feixistes per tot arreu pero curiosament no en veuen ni un, ón volen imposar el color yellow a tot cristo i ciutadans de primera i de segona