Publicitat
Política · 6 de Maig de 2020. 14:06h.

Asens crida a "evitar el contagi del sectarisme de Torra"

Acusa ERC de fer seguidisme de JxCat

El diputat dels Comuns, Jaume Asens, durant la seva intervenció al Congrés, s'ha dirigit a Gabriel Rufián i ha explicat que "a vostè li vaig dir una vegada que la competició amb JxCat només ens conduiria al precipici de Vox. Aquestes paraules avui cobren més sentit que mai".

En aquest sentit, li ha demanat que "tant de bo escoltin més al seu company Tardà" que, contràriament al seu partit, es va posicionar a favor de allargar l'estat d'alarma. "Necessitem més Tardà i menys Torra", ha dit.

"Necessitem més l'ERC de Tardà que l'ERC que viu lligada de peus i mans a Torra, com vivia abans lligada a la Convergència de Pujol. Necessitem que recuperin l'esperit de fraternitat de Companys per evitar el contagi de el sectarisme de Torra", ha reivindicat.

"Jo sé que vostè està més a prop ara mateix de Tardà que del seu partit. No he parlat amb vostè, però coneixent-lo estic convençut d'això", ha afegit, a més de sentenciar que "només des de la fraternitat i el republicanisme podrem vèncer el virus de la confrontació identitària".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Neferu, Barcelona, 07/05/2020 - 08:08

¿ Evitar el contagio del sectarismo de Torra? No seamos ilusos. El contagio ya esta tan extendido que no hay ni tratamiento ni vacuna que lo frene; Torra y Fuigdemont han sabido elegir muy bien las palabras y la fórmula para que el sectarismo, el odio y la mentira invadan los cerebros poco acostumbrados al raciocinio

#11 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 07/05/2020 - 07:28

Coño, el espiritu de fraternidad de Companys, el Asens este de historia va un poco mal, que se pregunte porque Franco entro en Cataluña casi como un salvador, que Companys estaba haciendo una limpieza ideologuica que riete de la de Franco

#10 Don Pelayo, Baix Llobregat, 07/05/2020 - 07:19

Asens y Rufian podrian intercambiar sus partidos y la diferencia seria 0
La extrema derecha no es VOX, señores, la extrema derecha son Torra, Buch, Budó, Comín y Puigdemont.

#9 atl.lota, pineda, 07/05/2020 - 06:20

I tots els que cobreu tant, no podrieu repasar la HISTORIA, que sembla que no teiu idea.?? Companys no es el que diuen ara i HO SABEU MOLT BÉ.... Apa a enredar a la iaia, Ni Franco ni Companys, Els dos van firmar asessinats a manta i HO SABEU.

#8 FARISEUS.CAT, Barcelona, 06/05/2020 - 19:14

Amb quina autoritat poden criticar a ERC
quand ells mateixos, HAN FET EL MATEIX
FENT SEGUIDISME TOTAL durant el Proces
amb l'independentisme ?