Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 23:02h.

Asens critica el PSC malgrat governar amb Collboni

El tinent d’alcalde de Barcelona demana als socialistes que “alceu la veu”

Asens critica el PSC malgrat governar amb Collboni

Jaume Asens

El quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, ha fet una crida al PSC perquè doni suport al referèndum de l’1 d’octubre. “No podeu ser còmplices polítics del que està passant. Us demanem i exigim que no calleu, sinó que alceu la veu i no permeteu el que està passant a Catalunya”, els ha etzibat el dirigent dels comuns, malgrat que el consistori barceloní està participat pel PSC.

Asens ha apel·lat al PSC que “defensava el dret a decidir i votava diferent del PSOE al Congrés” perquè “formin part de la solució” i es posin del costat dels “drets democràtics” de Catalunya. “No us amagueu, no us quedeu de braços plegats, necessitem que esteu al costat de la defensa dels drets democràtics d’aquesta país”, ha reblat el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona en un acte d’Òmnium Cultural a Nou Barris.

Per la seva banda, el conseller de Sanitat, Toni Comín, ha assegurat que “volem la independència perquè no suportem el nacionalisme espanyol”. ”Aquesta història no va de catalans i castellans, no va d'identitats, no és nacionalista sinó que és antinacionalista. Ens anem d'Espanya perquè no suportem el nacionalisme espanyol”, ha exclamat el titular de Sanitat, alhora que ha considerat que el nacionalisme espanyol “està estretament lligat a l'autoritarisme i al feixisme”.

Comín ha argumentat que el procés “no és només bo per a Catalunya, sinó que també és bo per a l'Espanya popular”. “L’Espanya popular necessita un procés constituent, necessiten una República espanyola. Estem convençuts que el detonant del seu procés constituent i de la seva República, serà la nostra”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi, Barcelona, 20/09/2017 - 17:18

Asens el abogado de los okupas, el abogado de los de can Vies, menudo crack, otro fenomeno.

#3 M. Pilar, Barcelona, 20/09/2017 - 09:42

Com es pot passar de puntetes sobre el que va passar al Parlament el dia 6!!! Els cops d'Estat no només els donen gent armada! Sr. Comin, quina llàstima em fa. Els nacionalismes són excloents a tot arreu, també el català! Si el seu pare ho pogués veure!

#2 Capit@n España, The broquil is over, 20/09/2017 - 07:54

Asens, el defensor junto a Benet Salellas, de yihadistas. Eso lo dice todo. Al contrario que un médico, un abogado puede negarse a intervenir en cualquier caso. Que elija este tipo de casos dice mucho de este individuo. Y van a dar la matraca a Nou Barris, que ya están escamados de ellos y que la ultima vez votaron en masa a Ciutadans..

#1 Teniente Dimitri, BCN, 20/09/2017 - 00:57

Asens no te quedes con nosotros!!! te vas a forrar defendiendo a todos estos delincuentes.