Política · 12 d'Agost de 2015. 09:33h.

Asens diu que el senegalès mort és "víctima de la criminalització"

El tercer tinent d'alcalde de Barcelona diu que la seva mort "ens assenyala"

Asens diu que el senegalès mort és "víctima de la criminalització"

Jaume Asens, en una foto d'arxiu

El tercer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens, ha mostrat la seva indignació per la mort d'un senegalès de 50 anys quan fugia dels Mossos d’Esquadra a Salou en una operació contra els top manta.

Asens, a través del seu twitter, ha definit l'home com "la primera víctima de la criminalització de la pobresa de l'estiu. El tinent d’alcalde de Colau, que fa ha fet un tuit encapçalat amb les paraules "in memoriam senegalès anònim", assegura que aquesta mort "ens assenyala".

El regidor de Barcelona en Comú, en una altra piulada, ha dit que "tots som còmplices" d'aquesta mort, però deixa clar que "alguns" hi tenen més responsabilitats. I titlla de "lamentable" el fet que la "persecució policial contra el 'top-manta'" hagi "acabat amb un senegalès mort".

Finalment, ha lamentat haver estat “massa ambigu” i ha aclarit que amb aquestes dues piulades “no assenyalo a la policia. “Ens assenyalo a nosaltres, a la societat”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 El mico de l'anís, Badalona, 13/08/2015 - 00:39

I ell què ha de dir, si són el mercat del seu bufet d'advocats. Ell viu de treure sense papers del centre d'internament de la Zona Franca, d'assessorar-los en matrimonis ficticis per aconseguir la nacionalitat, etc.

#14 contra el boliviarisme barceloni, Barcelona, 12/08/2015 - 21:31

aquesta demagògia i Praxis boliviarana a la capital de Catalunya es una autèntica vergonya.

#13 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 12/08/2015 - 16:33

El deu assenyalar a ell, no pas a mi. Jo estic enfonsat a la pobresa i no se má cut de trencar res. Ans al contrari. Quan vaig viure fora vaig aprendre la llengua del país d´acollida, em vaig integrar i mai no vaig falsificar ni vendre res il.legal. Altrament m´esperava la presó sense contemplacions

#12 nedland, Roses, 12/08/2015 - 16:06

La imatge es digna del maig del 68.....nomes que estem al seglr XXI i el context es totalment diferent...pero aqui som aixi.....no deixem el passat..no aprenem del passat..pot ser per que es mes rentable per una minoria viure del passat que no avançar com sicietat..aqui esta la diferencia..

#11 juan, priorat, 12/08/2015 - 14:05

Aquet advocat defensor de antisistemas presuntos terroristas desinteresadament. Ja ja te com minim un pis turistic al poble nou. El podria dedicar a acullit inmigrants

#11.1 El mico de l'anís, Badalona, 15/08/2015 - 00:01

Desinteresadament? Aquest no fa res sense cobrar la seva minuta.