Publicitat

La JNC escull nova la direcció amb l'objectiu posat en l'"alliberament nacional"

Assalt al poder

La JNC ha celebrat aquest cap de setmana el seu XX congrés nacional a la ciutat de Reus (Baix Camp) amb l’assistència de 250 delegats i el debat de més de 50 esmenes en el marc de dues ponències, una d’organització interna i una altra de caire ideològic, polític i de full de ruta. El congrés va quedar suspès el dissabte al matí perquè els congressistes es poguessin desplaçar a Madrid per a participar en la manifestació unitària “L’autodeterminació no és delicte”,

La JNC també ha renovat en aquest congrés la direcció dels seus òrgans nacionals. Així, Judith Toronjo ha rebut el suport d’una àmplia majoria dels congressistes i ha estat proclamada nova Secretària General, mentre que Albert Pérez ha esdevingut el nou president del consell nacional. Amb ells s’han escollit també els membres de la direcció nacional, la presidència del Comitè d’arbitratge, la seva vicepresidència i el seu vocal.

Judith Toronjo ha destacat en el seu discurs de proclamació la seva voluntat d’estar a l’alçada del moment polític que viu el país i ha volgut posar en valor el paper de la JNC al llarg dels seus 39 anys d’història. També ha volgut fer un homenatge als presos i preses polítics i exiliats i exiliades que han passat durant aquests anys per l’escola de patriotes que és la JNC: els Consellers Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn, Meritxell Borràs i el President Carles Puigdemont.

Pel que fa a l’organització, ha destacat la importància de vertebrar el projecte de la direcció nacional pels propers dos anys al voltant de tres eixos principals: el territori, la militància i la formació dels militants, per tal que la JNC continuï essent la primera organització política juvenil de Catalunya i segueixi destacant per la seva capacitat d’influència en el context polític i pel seu potencial d’actuar com a motor de canvi i de transformació social.

Els congressistes de la JNC han comptat, durant l’acte de cloenda del congrés, amb la presència dels consellers Damià Calvet i Miquel Buch, així com del president del Partit Demòcrata David Bonvehí, del diputat al Congrés Carles Campuzano, de la senadora Marta Pascal, de la diputada al Parlament Teresa Pallarès, de l’alcalde de Reus Carles Pellicer, del candidat de Junts per Catalunya a les eleccions espanyoles per Girona Jaume-Alonso Cuevillas, i d’altres membres de la formacio

David Bonvehí ha volgut donar el seu suport a la nova direcció de la JNC i els ha encoratjat a treballar “per assolir el somni de la independència de Catalunya”, segons la nota de presmsa oficial. Ha posat també en valor el paper de la JNC davant “el projecte d’alliberament nacional”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Alex, BCN, 18/03/2019 - 17:37

En España hya un gran numero de personas con un sentimiento de querer ser martires y destruir todo lo que se ha conseguido para el bienestar de todos.

Es como si Cataluña no tuviera problemas y lo unico que importa es la maldita republica. Esta gente no esta bien de la cabeza. Mientras mas alto se pongan en un pedestal mas duro caeran.

#8 Muratatalea , Por ahí abajo , 18/03/2019 - 17:32

Los nuevos cachorros del independentismo. Bien adoctrinados, dispuestos a todo siempre que no peligre su integridad personal y patrimonial... en fin, siempre habrá tontos útiles que les voten.. pobre Cataluña...

#7 Carles, Sabadell, 18/03/2019 - 16:48

Alguno debería liberarse del bacon antes de hacerse la foto

#6 Onofre de Dip, Barcelona, 18/03/2019 - 15:40

No deixa de ser curiós, per no dir ridícul, veure nois de casa bona fent servir retòrica fanonista-tercermondista, com si fossin un grapat de cupaires pollosos qualsevol.
Misèria de burgesos acomplexats.

#5 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 18/03/2019 - 15:20

Mal criados ...... adoctrinados ....las juventudes hitlerianas de tractoria.