Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2018. 12:17h.

Asseguren a TV3 que "el Rei és un cornut"

El periodista d'Euskal Telebista, Xabier Lapitz, també explica que la Reina té un compte de 8 milions a l'estranger

El periodista d'Euskal Telebista, Xabier Lapitz, durant el Preguntes Freqüents de dissabte passat a TV3 va revelar informacions segons les quals la Reina Letizia hauria mantingut relacions sexuals al marge del seu matrimoni amb Felipe VI, i a més, tindria un compte de vuit milions d'euros a l'estranger.

"Margarita Robles es reuneix amb un grup de periodistes i els diu que sortiran les cintes de Villarejo", va explicar el periodista, a més de detallar que en aquestes cintes la mateixa Reina hauria afirmat que "el Rei és un cornut". "Mentre, mitjans britànics publiquen que Letizia té vuit milions d'euros en un compte, inexplicable per una periodista i aquí no passa res. I resulta que els assumptes de bragueta són els que al final comencen a salsejar la monarquia", ha apuntat.

La presentadora, Laura Rosel, va parar la seva explicació per preguntar-li si "m'estàs dient que Villarejo té unes cintes gravades on es demostra que la Reina Letizia tenia una relació extramatrimonial?".

"A mi com s'ho munti la Reina i amb qui tant me fa. A mi em preocupen els vuit milions d'euros de la Reina. Això significaria que si és veritat -i no s'ha desmentit, però a Espanya no es pot investigar perquè PP, PSOE i Ciutadans ho han impedit- que ens quedem tots amb el dret al dubte", va indicar.

Preguntat per on estarien aquests vuit milions, Lapitz va assenyalar que "el país no posa on està, però em puc imaginar on els té. Un banquer suís al programa de 360 graus dir que si el Rei d'Espanya no tenia diners en un compte suís seria una excepció".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi BR, L'H, 04/12/2018 - 11:21

Si se hace pública la cinta , qué diréis entonces? Esto no deja de ser un capítulo más de los desmanes de la monarquía de este país, o acaso también negaréis todos los deslices del campechano?

#14.1 pepe, andorra, 04/12/2018 - 13:39

menuda novedad, hace 20 años en palma q todos saben de q va el principe en cuestiones sexuales, por eso se busco un busto parlante como reina y ocho millones es mucho menos de lo q tiene la mujer de pujol, ademas, la reina por lo q hace se lo merece mucho mas y los deslices de campechano bien q les sirvio a los separatas para extorsionar.

#13 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 03/12/2018 - 16:37

Este LAPITZ un subversivo .... al que todo le vale con tal de destruir España.
Un sinvergüenza calumniador igual que la presentadora.

#13.1 iñigo, castellço, 03/12/2018 - 18:08

Es un empleado del PNV, que come del pesebre que hay montado allí.

#12 Siempre los mismos, ,haciendo lo mismo., 03/12/2018 - 15:48

El problema no es ella,sino Tian Riba.

#11 ., ., 03/12/2018 - 15:35

Es muy sencillo que deje de estar tan preocupado.
Que denuncie en un juzgado.
Mientras tanto,solo es un far...san... te.

#10 Chris, Lleida, 03/12/2018 - 15:33

"Salva'm deluxe"