Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2018. 12:22h.

Assenyalen un diputat de Ciutadans

Li pinten un llaç groc a la vorera de casa seva i li ratllen el cotxe

Assenyalen un diputat de Ciutadans

El diputat de Ciutadans al Parlament i portaveu del grup a l'Ajuntament de Premià de Mar, José María Cano, ha denunciat ratllades al seu cotxe i pintades a l'entrada del seu domicili. El representant de Cs ho ha denunciat a twitter, on ha publicat dues fotografies on es veu la paraula “puta” ratllada al seu vehicle i un llaç groc pintat a la vorera de casa seva.

El portaveu de la formació, Carlos Carrizosa, ha denunciat els fets i els ha atribuït al “populisme radical”. “Gràcies a tots els companys de Ciutadans, partit guanyador a Catalunya, que suporten les covardes agressions d'un separatisme immers en el populisme radical, sostingut per mentides amb els diners de tots, i que renuncia a la democràcia i a la convivència”, ha piulat.

Per la seva banda, el diputat per Tarragona, Matías Alonso, ha manifestat a twitter que “les tàctiques feixistes dels intolerants separatistes no ens intimiden”. “Fa molts anys que hem decidit fer-los front en defensa dels nostres drets. No estàs sol José María, som més i tenim la raó i la majoria social de la nostra part”, ha afegit.

El company de Cano i també regidor de Ciutadans a Premià de Mar, Sergio Sanz, ha considerat que “aquest és el resultat d'haver acceptat el nacionalisme com alguna cosa normal a Catalunya durant tants anys: odi i assenyalament ideològic al discrepant”.

77557-tuit.jpg

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#20 OVNI, ELX, 16/09/2018 - 13:12

El punt 3 del Compromís per a la regeneració democràtica de Ciutadans és clar: ‘Cal apartar de qualsevol càrrec públic o de partit tot aquell representant que hagi falsificat el seu currículum o que hagi enganyat en relació a la seva qualificació personal o acadèmica.’

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/09/2018 - 21:38

La mutación de la revolución de las sonrisas amarillas a los sonrisas pardas.

#18 El Sifoner, Castelló, 15/09/2018 - 16:58

A mi entender esto es delito, lo intentaran disimular como libertad de expresión y se quedaran tan anchos. Claro esta, que no se puede esparar otra cosa, ya que una de sus consellers les invita con sus declaraciones a “romper normas” “a veces toca ser desobediente”. Pura democracia oiga.

#18.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 15/09/2018 - 17:23

Evidentemente es un delito de daños y posiblemente otro delito de odio por motivos ideológicos. Claro que si lo tienen que investigar los moSSos, pues ya podemos esperar sentados, están demasiado ocupados identificando a los que quitan lazos.

#16 ="¡¡¡NO podéis trabajar en Tv3 porque os 'SENTÍS' ESPAÑOLES!!!"= , {...los periodistas dijeron que...se SENTÍAN...CATALANES...y...¡¡¡ESPAÑOLES!!! ...}, 15/09/2018 - 15:42

="¡¡¡NO podéis trabajar en Tv3 porque os 'SENTÍS' ESPAÑOLES!!!" =


Así le respondieron desde Tv3 a TRES afamados periodistas CATALANES,

cuando dijeron que...se SENTÍAN...

CATALANES...y...¡¡¡ESPAÑOLES!!!

#15 "Puigdemont va DECIDIR que l'1 d'octubre fos un dia de CONFRONTACIÓ"... , ...El "Pastelero-LOCO" de GERONA...és l'Únic "RESPONSABLE del que va passar "l'1-O"..., 15/09/2018 - 15:24

1.- "Puigdemont va DECIDIR que l'1 d'octubre fos un dia de CONFRONTACIÓ"...

2.-El discurs de Felip VI el 3 d'octubre era "IMPRESCINDIBLE" per "garantir la convivència"...

3.- Carles Puigdemont, és l'Únic "RESPONSABLE del que va passar "l'1-O"...