Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2021. 20:53h.

Assessor d'Universitats sense haver acabat la carrera

Alexander Golovin, 22 anys, cobrarà 51.000 euros anuals més complements

Assessor d'Universitats sense haver acabat la carrera

Alexander Golovin, nou assessor d'Universitats

El Departament de Recerca i Universitats ha fixat a Alexander Golovin com a assessor especial en matèria de polítiques estratègiques. Golovin, estudiant de 22 anys, encara no ha finalitzat la seva formació universitària.

El nou assessor d'Universitats cobrarà 51.000 euros anuals més complements, a canvi de treballar a jornada completa. Segons el Diari Oficial de la Generalitat, les seves funcions seran: "donar suport a la consellera en la definició de polítiques estratègiques", "assessorar sobre tendències i factors econòmics, polítics i socials" i "realitzar informes, estudis i propostes sobre les iniciatives que impulsa el Departament", entre d'altres.

Alexander Golovin és estudiant d'Estudis Hebreus i Àrabs, llengua i literatura hebrea a la Universitat de Barcelona. A més, és col·laborador a El Nacional i ponent de la secció d'Estudis Polítics de l'Ateneu Barcelonès. També ha col·laborat ocasionalment com a opinador i consultor a mitjans com TV3 o Rac1.

geis1.jpg

Gemma Geis, consellera d'Universitats

El nou assessor d'Universitats va ser escollit entre cinc candidats, segons han confirmat fonts oficials del Departament a e-notícies, que van haver de fer una prova i una entrevista abans de decidir qui ocuparia el càrrec, afegeixen. Des d'Universitats afirmen que "és el que encaixava més".

El seu nomenament ha creat múltiples reccions a la xarxa. "A mi m'heu d'explicar molt a poc a poc com un noi de 22 anys sense cap títol universitari és "assessor especial en matèria de polítiques estratègiques del Departament de Recerca i Universitats" i cobrarà 51.486€ anuals. Un dia més passant vergonya pel simple fet de ser català", deia un usuari a Twitter.

"Res en contra de pagar molta pasta a nous talents si veritablement creus en el seu potencial i les seves aportacions. En el món de l'empresa són la mena de riscs que poden prendre els que viuen al capdamunt de la cadena tròfica. Fer-ho amb diners de tots ho trobo esperpèntic", publicava un altre usuari a la xarxa.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#33 Fernando, Mataró, 14/09/2021 - 14:24

Dentro de poco los nombrarán siendo nasciturus.

#32 Neferfu, Barcelona, 14/09/2021 - 13:12

Lo dicho. Entre ellos se lo guisa, entre ellos se lo reparten, y entre ellos se lo comen. Con total impunidad. Son los amos de las administraciones catalanas y del dinero público, del que solo se benefician "ellos". Estos amos de las instituciones públicas catalanas han elevado el NEPOTISMO a la calificación de NORMALIDAD.

#31 Eldelpáramo , Madrid, 14/09/2021 - 12:40

¿Y este con quién ha “empatao”?

Paka Garse

#30 Enrique, La Patria de Prim, 14/09/2021 - 12:03

Un chico con 22 primaveras NO PUEDE SER asesor de nada.Tenga o no tenga formación universitaria.

#30.1 Fernando, Mataró, 14/09/2021 - 14:25

De botellones.

#29 Ítaca Vice, Amer, 14/09/2021 - 11:54

.... i ara, a nombrar un assessor en viatges InterEstelars

... curiós