Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2020. 14:49h.

Assetjament a una col·laboradora de Telecinco

Els Mossos s'ho miren

La colabadora de Telecinco, Maika Navarro, ha estat assetjada per un grup d’independentistes davant la passivitat dels Mossos d'Esquadra quan intentava informar en directe de les protestes contra la visita de Rei a Barcelona per 'El programa de Ana Rosa’.

Telecinco denuncia que "una multitud de radicals independentistes, sense respectar les distàncies de seguretat i obviant les mesures covid, envolten a Mayka Navarro per assetjar, cridar-li i fins i tot colpejar-la amb una bandera mentre està informant sobre la visita del rei Felip VI a Catalunya".

"Durant el directe de Mayka Navarro amb Ana Rosa, un manifestant independentista es dedica a passar una estampa per davant de la càmera, a moure al nostre company i forcejar amb la periodista mentre ella li demana insistentment en català que pari", afegeix la cadena. "Els Mossos d'Esquadra passen per darrere sense intervenir i els crits de 'puta Espanya' s'escolten a la perfecció", explica.

"En el vídeo es veu clarament com els radicals envolten la periodista, li mostres símbols independentistes, li criden a la cara per intimidar-la i fins a com un d'ells la colpeja amb el pal de la bandera al cap. Una imatge lamentable i agressiva que ha patit la nostra companya Mayka", lamenten.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/10/2020 - 12:55

Me encanta la reacción unánime de la clase periodística en apoyo a la periodista agredida. Cómo??? Que no ha habido ninguna reacción? Que de hecho han silenciado la agresión?
Pues vaya mierda de clase periodística tenemos en este país.

#13 Patumeiro, Sant Patumet, 10/10/2020 - 00:05

Señores de una edad adulta q no pegan pie con bola

#12 un ciutadà, palau plegamans, 09/10/2020 - 23:09

quina vergonya ens fa sentir a la resta tenir aquesta mena de gossos rabiosos com a conciutadas, quina imatge del poble i de la llibertat i de la democràcia i de la gent de pau quan són quatre miserables fanàtics amb pena d'existències.
el que érem com a poble i el que han fet tots aquests desgraciats!

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/10/2020 - 19:51

Si este cuerpo golpista hubiera sido disuelto en su momento estas cosas no se producirían. defenderían a los ciudadanos ante los agresores. Pero no, con el separatismo siempre prevalece la cobardía, por eso hemos llegado aquí.

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/10/2020 - 18:45

La piara indepe es muy valiente en grupo. Veremos como se comportan en breve, cuando la otra parte se levante. Los Gosssos como siempre, siendo cómplices de las agresiones. En Meridiana por mucho nenos actúan contra los vecinos para defender la piara.