Publicitat

Torra exigeix a Sánchez tracte especial

Atac de banyes

La diputada de JxCat i vicepresidenta del PDeCat, Míriam Nogueras, en una entrevista a Els Matins de TV3 ha rebutjat que Pedro Sánchez doni a Quim Torra el mateix tracte que a la resta de presidents autonòmics.

"La situació no es pot reduir a una trucada, ens hi juguem massa. No es tracta de trucar al president Torra per complir, i menys enmig d’una trucada a tots els presidents autonòmics”, ha manifestat.

"Hem de parlar de govern a govern i no pagar per avançat. Volem garanties, el bla bla no serveix de res, volem veure-ho. Ja hem pagat prou per avançat i no hi ha cap solució al conflicte polític”, ha afegit.

D’altra banda, ha reivindicat que ”si Puigdemont aconsegueix la immunitat es coronarà l'estratègia de l'exili. L'Estat té un objectiu clar: entregar els exiliats i silenciar-los". Finalment, ha remarcat que “tenim molt clar que volem ser Junts per Catalunya, un partit independentista i catalanista liderat per Puigdemont”.
n.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Colected call, Chez Titole, 13/12/2019 - 18:09

Riiiiiing!, Haló, és el president Torra, vale pues aqui el presidente en funciones de gobierno de España, pues nada tito, que la cosa va palante como un Rolls, que os daremos todo lo que pidais, la Ceca, la Meca y los Valles de Andorra, tú!, y ese ruido?, ah, las monchetes claro, pero precisamente c uando me das recuerdos para Junqueras?

#13 Albert Escarré Puig, Barcelona, 13/12/2019 - 18:01

#13

Miriam NOGUERA, qué apellido TAN catalán !!!. Con la cara que haces, en lugar de Torras , habla tú con el Ocupa de la Moncloa, obtendrás lo que le pidas, con tal de que ERC, se abstenga en la investidura , te paseará con SU Falcon, que parece que últimamente a doblado los gastos en wisky, ginebra y otras pequeñeces., su Begoña se pondrá

#12 Alejandro Marchena Rodriguez, Santa Coloma de Gramanet, 13/12/2019 - 15:46

Pero es o no es un presidente autonomico, ya sabemos que se considera el emperador del imperio carolingio, pero no tiene mas privilegios que otro presidente de otra comunidad

#11 Didac B., Barcelona, 13/12/2019 - 14:47

LA vanitat del tal Sanchez Castelon no le limits, pactarà amb el diable, el banyeta i amb qui fagi falta per mantenir la seva soberbia, ni els historics del psoe poden entendre com han caigut tant baix, rendint-se a aquesta colla de sediciosos que entre fugits i entre reixes el manipulen. Abans hi havia la llei de "vagos i maleantes" ...

#10 botifler1914, Waterpus, 13/12/2019 - 14:15

Pedro, a Joaquina el beso con lengua.