Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2020. 15:39h.

Atac de banyes de Ciutadans

Critica "la confrontació que ha triat el PP"

Atac de banyes de Ciutadans

Ciutadans, en un comunicat, reivindica que la línia d'actuació de el partit respon a "la defensa de l'interès general" i assenyala que "qui no se senti a gust amb els valors de el projecte està en el seu dret a canviar-lo per un altre".

No obstant això, recorden que el PP "a diferència de Ciutadans ha rebutjat fer una oposició responsable enmig d'una pandèmia, segueix tenint postulats conservadors en assumptes com l'eutanàsia, presumptes casos de corrupció o temptacions de repartir-se el poder judicial, com la mateixa Lorena Roldán ha denunciat recentment des del seu lloc al Senat”.

"A Catalunya, a més, ens estem jugant la democràcia, la convivència i la llibertat, propòsit per al qual va néixer aquest partit després de dècades d'abandonament a la immensa majoria de catalans constitucionalistes per part del bipartidisme, inclòs el PP, que durant anys va usar els vots de molts constitucionalistes com a moneda de canvi".

"Si hi ha un partit que mai ha tingut complexos per denunciar els abusos de el nacionalisme aquest és Ciutadans, mentre sí eren altres els que anaven amb mitges tintes per dir una cosa a Barcelona i lliurar a Madrid el poder als partits nacionalistes", afegeixen.

"Lamentem que hi hagi persones o partits més preocupats pel seu interès personal o partidista que per la mobilització dels constitucionalistes a Catalunya, que serà determinant en les pròximes eleccions, no si un partit puja o baixa un escó", indiquen.

"Des Cs no respondrem a la confrontació que ha triat el PP amb més confrontació, sinó amb la unió que ja vam proposar en forma de coalició i que ara buscarem amb els catalans que segueixen pensant més en enfortir el constitucionalisme que a unes sigles concretes", subratllen.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat