Publicitat
Política · 25 de Març de 2019. 14:50h.

Atac de banyes de Romeva

El conseller es queixava del protagonisme del Diplocat

El capità de la Guàrdia Civil, responsable de la comitiva judicial del 20-S i de l'anàlisi dels correus de Raül Romeva, ha assegurat que l'aleshores conseller d'Exteriors es queixava en uns correus electrònics del protagonisme del Diplocat.

A preguntes de Xavier Melero, advocat de l'exconseller Joaquim Forn; el comandament de l'Institut Armat ha remarcat que "el que motiva aquest correu és que el diari Ara estava donant molta publicitat al Diplocat i el senyor Romeva, diguem, se sentia menyscabat".

"Aleshores, proposa aquesta comunicació al senyor Royo per fer-li entendre que el Diplocat, malgrat ser un organisme independent, es coordina des del Departament d'Exteriors", ha afegit l'agent que ha destacat que Royo no era el destinatari dels correus perquè Romeva estava plantejant "si li ha de dir ell o el secretari general".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Xiscu, Barcelona, 26/03/2019 - 11:57

La petulància i l'orgull del tal Romeva es de d'una similitud absoluta a la del seu subordinat el tal Royo (que deu estar frustrat per tenir una "y" en el seu cognom), aquest homenet quan va declarar va voler fer el gallito enganyant al Tribunal, doncs aquest es el fill prodig que va dir que el reducte corrupte de diplocat era autonom de la Gene!