Publicitat
Política · 25 de Maig de 2019. 14:55h.

Ataquen seus del PSC durant la jornada de reflexió

A Barcelona, Badalona i Solsona

Ataquen seus del PSC durant la jornada de reflexió

Seu del PSC a Barcelona

Les seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona han aparegut aquest dissabte amb pintades i vidres trencats. “PSOE = Nazis”, “feixistes”, “súbdits de Vox”, “joc brut” i “mans brutes” són els missatges que han pintat al local del socialistes a Barcelona. També han llançat pintura groga contra la façana.

badalona.jpg

“Seguirem defensant les nostres idees i treballarem perquè tothom pugui defensar sempre les seves des del respecte i la llibertat”, ha assegurat el PSC des del seu compte de twitter. També han llançat pintura groga a la seu de Badalona. “Els extremistes volen acovardir-nos; el que no saben és que la pintura s'esborrarà però la nostra il·lusió per construir un futur millor sense els que ens volen seguir enfrontant és permanent”, ha escrit l'alcaldable Àlex Pastor.

També aquesta matinada han atacat la seu de Solsona, on han pintat llaços grocs i han escrit “llibertat”. “Els extremistes que es diuen garants de la democràcia... ens assenyalen però el que fan és que seguim i seguim per fer una societat plural i inclusiva”, ha piulat el partit a la xarxa social.

solsona.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 25/05/2019 - 21:52

Lo mismo que las calles están plenas de propaganda electoralista de los partidos indepen cuando la ley electoral prohibe que se pongan X días antes del día de la votación. Como siempre son esos partidos mal llamados de izq. los que incumplen las leyes con total impunidad.

#1 Carlos Gomez, bestiua amb forma humana, 25/05/2019 - 16:26

O ens desempalleguem de tota aquesta ronya groga o estem abocats al desastre, que es l´unic combustible, el quan pitjor millor pels de sempre, que l´alimenta.

Dema diumenge es una nova ocasio per fer.ho. Penseu en el vostres fills.

#1.1 Veciana, Barcelona, 25/05/2019 - 17:49

Si només fos la groga...cal arrencar d´arrel tota la merda progre.

#1.2 Neferu, Barcelona, 25/05/2019 - 21:54

Supongo Veciana que te refieres a los pijosprogres indepens. o así es como he entendido yo tu escrito.