Publicitat
Política · 6 de Juny de 2022. 13:39h.

Au revoir, monsieur Valls

L'exprimer ministre francès, eliminat a la primera

Au revoir, monsieur Valls

L'ex primer ministre de França i també exregidor de l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha patit un nou revés polític després de quedar eliminat a la primera volta de les eleccions legislatives franceses i, per tant, no podrà ser diputat.

Manuel Valls era el candidat del president de França, Emmanuel Macron, a la circumscripció dels francesos residents a Espanya, Andorra, Portugal i Mònaco. Valls no ha superat la tercera posició en aquesta votació amb poc menys del 16% dels vots. Aquest resultat el deixa fora de la segona volta.

Valls ha publicat una sèrie de piulades en els quals feia una crida a no votar el candidat de l'esquerra, Renaud Le Berre, i, posteriorment, ha eliminat el seu compte de Twitter. "Em toca, lúcidament, treure'n les conseqüències. La vida és prou bonica per girar full tranquil·lament", ha manifestat en una de les publicacions.

L'eliminació suposa un nou revés a la carrera política de l'exprimer ministre de França. Macron li havia tornat a obrir la porta a la política francesa, després de no assolir els objectius a l'Ajuntament de Barcelona, malgrat que els resultats no han estat els esperats.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Doña Ursula, Pelucofobia, 07/06/2022 - 14:29

Todos tranquilos. La Guardia de Corps Catalana, conocida por el nombre de Mossos d'Esquadra ha creado una unidad para que a la señora de Valls y otros catalanes de raigambre y prosapia puedan pasearse por BCN con su peluco de 30.000 euracos sin que se los roben y lo mas importante "sin caer en la islamofobia".

#8 Senen, Tarragona , 06/06/2022 - 22:43

Es que el pruses ha arrasado con todo. Todo lo que toca o todo al que toca acaba destruido, dañado, arruinado, en la cárcel, estresado o con secuelas y a un gran coste personal.
Rahola, Cuixart, Sanchis, Mas, Duran, Manuel Valls...pero si se ha llevado por delante hasta el mismisimo FAQs!!
Visca Catalunya i visca el Barsa, collons!

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/06/2022 - 21:02

Kaput en España...kaputt en Francia....Que llame al Zeledonio y pruebe en Ucrania..jajajajaja

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/06/2022 - 18:56

En el Ayuntamiento de Barcelona demostró que se entendía con el PSC. Si pasa página, tal vez vuelva a España a colaborar con el partido de Pedro Sánchez.
¡A tropezar de nuevo!

#5 manu21, moncul, 06/06/2022 - 17:55

Manuel Valls el verdadero catalán la verdadera veleta un día catalán, un día francés, todo el dinero que pueda chupar del estado se lo lleva , está en los cromosones de los catalanes no les gusta el estado opresor España, excepto por el dinero, que roba a otras autonomías leales a la constitución