Publicitat
Política · 6 de Juny de 2022. 20:42h.

Aurora Madaula té la pell molt fina

La dirigent bloqueja un conseller nacional de Junts per dir-li que "ha tret molt poc suport"

Aurora Madaula té la pell molt fina

La vicepresidenta de Junts per Catalunya, Aurora Madaula, ha bloquejat al conseller nacional de la formació Marc Marín a Twitter. El mateix Marín ho ha compartit a través d'Instagram i explica que "quan li fas esment per Twitter que ha tret molt poc suport de la militància en un post seu poc afortunat contra tot i tothom, et bloqueja malgrat ser del mateix partit".

madaulka.png

Madaula ha atribuït, a través d'una publicació a Twitter, els seus resultats pel que fa als vots de la militància de Junts en el congrés celebrat aquest dissabte a que "hi ha gent que ha tancat la carpeta de la independència. I els que no ho fem, fem nosa", ha assegurat. Madaula va ser la vicepresidenta menys votada de les quatre que es presentaven, i va rebre només 919 vots.

Després d'haver estat bloquejat per Madaula, Marc Marín ha afirmat que la vicepresidenta "per comptes d'ocupar un càrrec, el que acabarà fent és okupar-lo". Demana a la presidenta de la formació, Laura Borràs, i al secretari general, Jordi Turull, que "preguin nota per corregir aquestes actituds".

Madaula ha compartit diverses piulades en les darreres hores amb algunes indirectes. "Avui m'han enviat aquest missatge: 'El verdadero granuja es superior al honesto; en efecto el granuja puede también ser honesto (o sea puede hacerse el honesto) mientras que el honesto no hace granujerías en ningún caso y precisamente por eso es honesto'", ha publicado.

D'altra banda, també ha fet retuit a una publicació de Rai López, membre del Consell per la República, en què afirma que "de vegades, quan fas el correcte segons amb qui, només t'emportes decepcions".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra, 08/06/2022 - 14:29

Q hable con Irene a ver si entre las dos les hacen un descuento al comprar rodilleras. Q esto de enchufar a la mujer, la hija, la compañera de partido o la amante, o al reves como hace colacau con su marido, esta muy extendido entre el ámbito de los vasallos del señor feudal. Los siervos y pecheros, si eso ya, q paguen y callen.

#9 Vigatano, Vic, 07/06/2022 - 12:08

Crispetes jahahahhahahhahaha

#8 Capit@n España, Purgandus populus!!, 07/06/2022 - 10:35

A. Madaula, gata maula.

#7 Tarraco, Tarraco, 07/06/2022 - 09:22

Trabajo de investigación muy exigente el de e-noticies. Pone al descubierto que dos miembros de un mismo partido tienen una relacion ciertamente mejorable. La noticia es de relevancia porque esto no pasa en ningun otro partido politico. Todo un "Salvame de e-noticies"

#7.1 no soy nadie, barcelona, 07/06/2022 - 11:03

Tu comentario da total efectividad al titular de la "noticia"

#7.2 pepe, andorra, 08/06/2022 - 09:09

vaya, la misma investigacion q no se ha realizado entre los peperos con el incompetente de feijoo o con antoñita la fantastica y su marido el begoño.....O la magnifica investigacion sobre los problemas entre el gobierno de coalicion, oyes, silencio absoluto entre la propaganda del regimen. Tarraco, si no te gusta ya sabes, superalo.

#6 Joan More, Mataro, 07/06/2022 - 08:19

Al Marc Marín també el bloquegeria jo si el tingues al Twitter
Es un personatge, sols s'ha de veure la seva història a Canet i després a Mataró, per no dir que ell sí que sap quebes això de que et col·loquin a dit
Apa siau!

#6.1 pepe, andorra, 08/06/2022 - 14:30

y eso de tuiter q es exactmente y para q sirve?