Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 15:24h.

Ausàs demana una reunió amb Chaves al dia següent de Montilla

Vol pactar els canvis legislatius que permetin desenvolupar la Llei de Vegueries

Ausàs demana una reunió amb Chaves al dia següent de Montilla

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, al Parlament

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha demanat reunir-se amb el ministre de Política Territorial i vicepresident tercer del Govern espanyol, Manuel Chaves, per concretar els canvis legislatius que permetin constituir la vegueria de l'Ebre en 2011.

Ausàs vol fixar una reunió urgent per pactar els canvis legislatius que permetin desenvolupar la Llei de Vegueries, que el Parlament va aprovar el passat 27 de juliol. El titular de Governació pretén concretar la constitució del Consell de Vegueria de les Terres de l'Ebre, en un primer moment, i us de la Catalunya Central i l'Alt Pirineu, en una segona fase, ha informat la conselleria en un comunicat.

Per al conseller, "s'ha de demostrar amb fets la bona voluntat expressada pel Govern" espanyol en la reunió d'aquesta setmana entre el president català, José Montilla, i Chaves, si bé ha considerat que "no cal que tot es faci de cop", sinó de manera gradual.

Ausàs ha apostat per aprofitar la comissió bilateral entre el Govern i la Generalitat prevista per al mes de setembre per concretar el procediment que faci possible la constitució del Consell de Vegueria de les Terres de l'Ebre en 2011, després de les eleccions municipals.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat