Política · 10 de Juliol de 2017. 12:51h.

Autocrítica sobre el procés

Martí Guillem, exregidor del PDECAT a L'Escala: “hauríem d’eixamplar-lo a gent que no estem ni en un extrem ni en l’altre”

L’exregidor del PDECAT a L’Escala, Martí Guillem, que ha hagut de dimitir després d’organitzar una exhibició militar divendres passat, ha ofert una roda de premsa on ha reivindicat que “hauríem d’eixamplar el procés a gent que no estem ni en un extrem ni en l’altre”.

“D’aquesta manera, situant-nos en la moderació i no tenint preses per convocar consultes que de moment, difícilment… sabem que tenen uns certes dificultats, seria molt important incorporar gent ‘tèbia’ -valgui l’expressió- que s’incorporaria ràpidament si veiés unes actituds diferents”, ha afegit.

“No és cap crítica als dirigents actuals, no vull fer mal al partit, plego perquè si en algun moment la meva actitud ha pogut perjudicar tant a Puigdemont com als consellers com al projecte que tenen jo me’n vaig i no vull fer soroll”, ha explicat. Guillem considera que “tot el que tingui a veure amb elements uniformats és mal vist i estem a la situació que estem. Jo fins ahir era regidor del partit que era i he d’acceptar les conseqüències”.


10 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 11/07/2017 - 08:54

El 15 de Juny del 2011 el Rey de la Gamba va haver d´arrivar en helicopter a un Palau de Versalles rodejat per una xusma enfurismada i devant aquest atac al dogma i tirant de la seva proverbial astucia va trobar la solucio per aquesta inadmisible anomalia historica. Pero enlloc de cruasans els hi va oferir indaindapandensia.

I en aixo estem.

#6 está muy bien eso del cariño..., Barcelona, 10/07/2017 - 14:50

...pero ahora se cae este señor de la cama?
hace tiempo que enterraron a la Ramoneta

#6.1 J. Pijoteras, Barcelona, 10/07/2017 - 20:54

Yo creo que habla tanro de unos como de otros.

Ni los malos son los unionistas ni los independentistas.

Ahora bien, cuando nos empezaremos a preguntar el porqué del auge del independentismo desde hace 7-8 años ?

#6.2 pepe.----, andorra, 11/07/2017 - 11:42

te refieres con unionistas a los lealistas de irlanda del norte? pq en España no hay nada separado q haya q unir, solo hay españoles y españoles q apuñalan a otros españoles por la espalda, españoles q son traidores y tontos utiles, pq sirven a intereses de paises extranjeros. Los mismos q han destrozado yugoslavia y hacen ahora lo mismo en Siria

#5 sid, bcn, 10/07/2017 - 14:48

Ara potser començarà a tenir problmes amb el negoci,

#4 Gironi mosquejat, Girona, 10/07/2017 - 13:41

Per fi un convergen amb les coses clares, les enquestes avalen teu criteri, s han convertit en una mala copia de ERC. Si no marcan diferencia acabaran amb res . Anim!

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/07/2017 - 13:31

Lo dije la semana pasada:

Traidor - el primero (Baiget).
Osado - el segundo (Guillem).
Tonto - el último.