Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 20:16h.

Avancem denuncia "mobbing" als crítics de PSC

Consideren que el canvi d'escons és "pressió psicològica"

El corrent crític Avancem, liderat per Joan Ignasi Elena, ha entregat una carta aquest dimecres a Joan Torres, president de la Comissió de Garanties del PSC, en la qual denuncien "assetjament" del partit als tres díscols que dijous passat van trencar la disciplina de vot. Entre ells, el mateix Elena.

Glòria Plana, una de les representants del moviment crític que ha anat a la seu de PSC, ha llegit el document i ha assegurat després en declaracions als mitjans que el que ha fet el partit amb els tres diputats crítics seria considerat "mobbing" en una empresa.

En la carta troben que ha estat una "sorpresa desagradable" que la direcció del grup parlamentari socialista hagi reubicat Elena, Núria Ventura i Marina Geli en un nou espai a l’Hemicicle. "El procés d’assetjament i amenaça d’expulsió avui ha donat un pas més en aquesta decisió que explicita una pressió psicològica de difícil comprensió en l’activitat política", afirmen.

"No tant pel canvi de lloc en si, sinó pel simbolisme que implica en  aquests moments. Una part de la militància ens sentim fortament representats pels tres diputats i ens ofèn el tracte que han rebut", argumenten abans de dir que  els diputats "són persones i com a tals han de gaudir implícitament de les mateixes proteccions ètiques i morals de les quals gaudeix qualsevol treballador en una relació laboral".

En aquest sentit, recorden que "en l’àmbit del treball aquesta mesura seria fortament sancionada per la Justícia". Per tot plegat, consideren que aquesta "greu decisió il·lustra i constata que l’acció de l’actual direcció del grup no està habilitada per prendre decisions ja que forma part del mateix conflicte i fa servir la seva superioritat jeràrquica per prendre decisions".

Representants d'Avancem, sortint del PSC, mostren la carta
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jesús_9barris, Barcelona, 23/01/2014 - 01:13

Diguem que un directiu d'empresa canvia, si no de bon grat, amb respecte a normes i drets, de lloc de treball i vol mantenir el despatx que correspon a l'antiga feina. La empresa el que no pot fer és ficar-lo a un traster, i que se sàpiga als escons que ocupen, abans hi hevien diputats... Molt naïf

#8 sapabla, Barcelona, 23/01/2014 - 01:08

Sí a las corrientes internas en los partidos,ojo,no siempre son aire fresco.que analicen el Joan el el seu pobe que ha hecho con críticos??.Que se cumplan los estautos y el código ético del PSC.La Comisión de Grantias y el Consell Nacional decidirá,Si análisis, pasión discusión, pero ojo el conflict

#7 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 23/01/2014 - 00:02

És una humiliació impresentable vers uns diputats representants de la ciutadania triats democràticament, que de l'únic que se'ls pot acusar és de no haver trait el programa electoral amb que es van presentar. Que Navarro sigui un caragirat no pot obligar a que ho siguin els altres diputats.

#6 spanish, Madrid, 22/01/2014 - 23:13

encima no tienen ni idea la posicion delos diputados e spor orden de responabilidad , si ahora cautelarmente no tienen ninguna van al final......si es que no dan ni una jajjajajajajaa

#5 Nana Cid, Tarragona, 22/01/2014 - 21:52

económica y financiera tanto del sector público como del privado, creada por mucha de la clase política en cuanto a déficit fiscal y en cuanto a poner en los puestos de control de la actividad financiera a personas que vista la experiencia no tuvieron o no supieron o alguien les impidiótomar medidas