Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2014. 20:14h.

Avancem s’incorpora al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

El corrent liderat per Joan Ignasi Elena argumenta que hi ha de ser “el socialisme català”

Avancem s’incorpora al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Elena, en una imatge d'arxiu

El corrent crític del PSC Avancem, liderat per Joan Ignasi Elena -que ja s’ha donat de baixa de la formació-, i Súmate, la plataforma que agrupa independentistes castellanoparlants, s’incorporen al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i ja hi participaran en la reunió del proper divendres.

Avancem, mitjançant el seu Twitter, ha comunicat que “estem al Pacte Nacional pel Dret a Decidir perquè creiem que és el lloc on Catalunya de manera molt majoritària reclama que estigui el socialisme català”.  

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà divendres una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que se celebrarà a les 12 del migdia, a la sala Auditori del Parlament de Catalunya.
 
A la sessió de treball, prendran part la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; representants dels partits polítics, i de diverses institucions públiques i privades,  així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional.  
 
Per part del Govern, a més del president, hi participaran també la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 spanish, Madrid, 17/07/2014 - 04:20

l´escó no el deixa i clar amb ell ja no cap ningu mes jajajajjajajaaa

#2.1 Eduard, Warsaw, 17/07/2014 - 10:37

Es que no l'ha de deixar. La gent el va votar a la llista. Hi ha gent que ha votat al PSC per gent com ell.

#1 Cinto V., Terrassa, 16/07/2014 - 21:25

Però l'escó el deixa o no?

#1.1 yopyop, BCN, 16/07/2014 - 23:59

Però quants partits necesiten parasitar els nacionalseparatistes?

#1.2 Lluis, Moià, 17/07/2014 - 09:19

L´escó és dels socialistes catalans, per tant, no l´ha pas de deixar, doncs representa el corrent catalanista que va votar socialisme. I ARA AVANCEM HA FET MOLT BÉ DE DONAR SUPORT AL DRET A DECIDIR, DONCS MOLTS SOCIALISTES HI ESTAN D´ACORD.