Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2014. 17:31h.

Avancem vol fer llistes a un centenar de municipis

Joan Ignasi Elena defensa "una nova hegemonía política de l’esquerra a Catalunya"

Avancem vol fer llistes a un centenar de municipis

Joan Ignasi Elena, amb Marta Rovira i Lluís Moreno

El coordinador d’Avancem, Joan Ignasi Elena, ha anunciat la intenció del moviment escindit del PSC de presentar-se a les eleccions municipals de l'any vinent. L'anunci l'ha fet durant la quarta assemblea de la plataforma i ha comptat amb la presència de la secretària general d'ERC, Marta Rovira, i el secretari de política municipal d'ICV, Lluís Moreno.

“Ens volem presentar -ha dit- a un centenar de municipis per cercar i buscar l’hegemonia d'esquerres en la majoria de municipis de Catalunya, apostem per crear sinergia a les forces polítiques d'esquerra, previ a les eleccions” .

Elena ha manifestat que “intentarem que aquestes candidatures contribueixin, ajudin, col·laborin i fer acords amb geometria variable. Això significa aliances prèvies i on no sigui possible ens presentarem com Avancem”.

L’exdiputat socialista ha recordat que “Avancem s´ha anat acostant a persones de diferents orígens i sensibilitats” i ha afegit que “molts de procedència del socialisme que tenen voluntat de participar en el nostre projecte”.

Finalment, ha indicat que la plataforma defensa la creació d’”una nova hegemonia política de l’esquerra a Catalunya, que sigui majoritària”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, bcn, 15/12/2014 - 17:34

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l?estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens

#6 Pepón, BCN, 15/12/2014 - 10:23

El Elena tiene una pinta de OBISPO VIVIDOR que sólo engaña a los más incautos. No sé como cabía en el parlament

#5 SE LI VEU EL PLUMER, Barcelona, 15/12/2014 - 08:35

Un altres CREIENT en els contes de fades
si no va arreglar la deuta de Vilanova
que vol fer per Catalunya
ferla mes grossa?

PROU VIVIDORS
per molt estelats que siguin

#4 Bárdenas, BCN, 15/12/2014 - 01:01

A éste lo pintas de amarillo y vale para personaje de los Simpsons.

#3 Carlos Gomez, bcn, 15/12/2014 - 00:19

Es que empezar a trabajar a determinada edad puede ser muy duro. Pero que no se preocupe el company Elena. Aqui en Tierra Santa hay grandes expertos en vivir de la levitacion subsidiada.
Que se deje asesorar por patriota Colom i Colom y vera que es mas como coser y cantar.
Ja son tants anys.....