Publicitat
Política · 28 de Gener de 2014. 18:45h.

"Avaria matrimonial" dels Prínceps

Un articulista d'El Mundo descriu les "esbroncades" del matrimoni

"Avaria matrimonial" dels Prínceps

Una imatge dels Prínceps d'Astúries (Foto: Casa Reial)

L’articulista d'El Mundo, Raúl del Pozo, afirma aquest dimarts que els Prínceps d’Astúries tenen una “avaria matrimonial” i assegura que ha parlat “com a mínim amb tres altes autoritats de l’Estat que en els últims temps han estat testimonis d'esbroncades entre el Príncep Felip i la Princesa Letizia”.

Del Pozo també assegura que un alt dirigent polític de Madrid li va explicar com Letizia Ortiz “es va burlar en públic i de forma sorollosa de la falta d’enginy del seu marit”. Unes paraules que hauria pronunciat quan aquest hauria dit: “Nosaltres som uns manats”, perquè el protocol els va fer esperar.”

L’articulista també apunta que “des de fa uns mesos, els secrets d’alcova, romanços i escapades són de domini públic”, i es pregunta si el Rei d’Espanya, el president del Govern espanyol i el líder de l’oposició “coneixen alguns dels missatges amb els quals els comensals disparen els rumors dels Prínceps d’Astúries”.

Raúl del Pozo assenyala que “les esbroncades entre matrimonis no tenen importància, si no fos perquè en aquest cas la rumorologia indica que la parella està en una seriosa crisi”. En aquest sentit, l’articulista apunta que “com si es tractés de personatges del cor, a tot arreu s’informa dels viatges intempestius de la Princesa Letizia”, i afegeix que “sense aliança, sense maquillatge, sense perruca, la Princesa assisteix als concerts o es posa furiosa quan pel carrer fan fotos a les ‘infantitas’”.

Finalment, defineix Letizia Ortiz com una “asturiana, rebel, ambiciosa”, tot afirmant que és menyspreada pel Rei i les Infantes. Del Pozo retreu a la Princesa d’Astúries que “hauria de saber que la seva vida privada és una crònica electrònica i que el seu matrimoni pot tronar per l'aire”, conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#15 narcisa, per les penes, no hi res com TV3, 29/01/2014 - 16:47

què se li ha espatllat al nene, la pistola o la pistoleta?.

#14 Clarinet, Santa Cecília de Voltregà, 29/01/2014 - 15:24

Se'ns en fot les vides privades dels funcionaris. Aviat es trobaran amb l'autèntic conflicte de justificar perquè cobren massa, en un pais en crisi permanent, i que aviat deixarà d'ingressar 16MM anuals. Els periodistes i el mateixos implicats, de sobte, oblidaran tots aquests conflictes domèstics.

#13 Kropotkin, Vic, 29/01/2014 - 15:07

Aunqué ya sabemos que es imposible que sea condenada (ley Botin), es injusto que la Infanta tenga que ir a declarar, como miembro de la familia real que es, se le debería dar un trato especial...jua, jua...bueno, os dejo, que sale el Cañas en Intereconomía diciendo q no es un corrupto...jua, jua

#12 iñigo, bilbao, 29/01/2014 - 11:20

Empieza a correr el rumor de que Letizia fue un caballo de Troya destinado a hundir la monarquía....

#12.1 pepe, andorra, 29/01/2014 - 16:48

lo mismo que Sharon en Israel?.

#11 laila, bcn, 29/01/2014 - 08:21

1. Als republicans ens importa un rave la vida matrimonial d'aquesta parella.
2. Als monàrquics els encanta que tinguin problemes perquè li han fet el llit des que es van casar. Sobretot el ressentit del Peñafiel.

#11.1 Aleix, Bcn, 29/01/2014 - 09:07

Totalment d'acord, mentre Peñafiel es dedicava a les interioritats de la casa reial, se li va morir un fill per drogues, per anar perdent el temps amb coses absurdes.

#11.2 Kani, Girona, 29/01/2014 - 13:45

La laila l'encerta quan diu "el ressentit d'en Peñafiel"
Després d'anys de viatjar amb els reis i tractar-los amb exquisita correcció, va demanar ajuda a la Reina perquè el seu fill entrés a un centre contra la droga. Li costava poc pero no el va voler ajudar.
Per això ara no els pot veure.