Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2019. 20:50h.

Avís personal a Torra

El TSJC requereix personalment al president perquè retiri la pancarta

Avís personal a Torra

El TSJC ha requerit personalment al president del Govern Quim Torra perquè faci efectiva la resolució que acorda retirar la pancarta que reclama la llibertat dels dirigents independentistes presos i dels que estan a l'estranger del balcó del Palau de la Generalitat.

El Lletrat de l'Administració de Justícia de la secció 4 de la sala Contenciosa del TSJC ha requerit personalment a Torra que, en un termini de quaranta-vuit hores, retiri la pancarta i es faci efectiva la resolució que el TSJC va acordar.

Torra, que ja va assenyalar la setmana passada que no retiraria la pancarta del Palau té fins al dijous per a executar el requeriment. El requeriment del TSJC és conseqüència d'una demanda presentada per l'entitat Impulso Ciudadano.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat a través d'una piulada que "quan es tracta de drets civils, socials i polítics, no ens podem fer enrere i no podem cedir a la involució que promou l'Estat".

"M'han notificat l'ordre del TSJC de retirada de la pancarta per la llibertat dels presos polítics. Quan es tracta de drets civils, socials i polítics, no ens podem fer enrere i no podem cedir a la involució que promou l'Estat. El meu compromís amb la llibertat d'expressió és total" ha escrit en la piulada.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Didac, Barcelona, 24/09/2019 - 10:50

Que ningú es confongui, aquest bandarra només llueix valentia a través de les paraules i dels articles fanatics i insultants, pero a la més minima que vegi que la Llei li apliquin fugirà com un covard, talment com qui el va nomenar a dit i ara viu com un rei amb l'esquena dreta. Aquest ja te preparada la fugida amb els Gossos que l'acompanyaran

#7 botifler1914, Waterfool, 24/09/2019 - 10:29

Aprieta, aprieta, no sea que se es escape y acabes manchado.

#6 lepero, Barcelona/Tabarnia, 23/09/2019 - 23:49

¿Y no se hace la foto con la notificación, para no ser menos que su president legítim?

#5 charly, Barcelona, 23/09/2019 - 23:44

Algunos nos vamos a descojonar de risa un día de estos.

#4 Albert Escarré Puig, Barcelona, 23/09/2019 - 22:38

#2

Torra te veo muy valiente, te haces mucho el chulo, y te recuerdo que las leyes son para todos, y tú, no precisamente por guapo, te vas a librar, al menos que como tus valientes huyáis al extranjero-