Publicitat
Política · 10 de Gener de 2019. 16:10h.

Avis s’ofereixen a entrar a la presó en lloc dels polítics

Els Avis i Àvies per la Llibertat s’inculpen a la fiscalia per l’1-O

Avis s’ofereixen a entrar a la presó en lloc dels polítics

Concentració dels avis a Reus

Un total de 1.229 avis han signat un manifest impulsat pels Avis i Àvies per la Llibertat en el qual s’inculpen pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i s’ofereixen a entrar a la presó en lloc dels dirigents independentistes que estan empresonats actualment.

El manifest, que ha estat presentat a la fiscalia de Tarragona aquest dijous 10 de gener, remarca que els signants són “responsables perquè, abans, durant i després de l’1-O, vam ajudar en la preparació, vam participar i vam demanar que es tingués en compte el mandat de la ciutadania”.

Per això, consideren que tenen “el mateix grau de responsabilitat o més que els ostatges empresonats”, en referència als polítics catalans que són a la presó, ja que ells “van seguir el mandat del poble, i això mai és un delicte”. Per tot plegat, demanen que se’ls ingressi a la presó ocupant el lloc de cadascun dels líders independentistes que ara hi són.

Els Avis i Àvies per la Llibertat han comparegut després en una roda de premsa a Tarragona per donar a conèixer el manifest i han apuntat que les 1.229 signatures s’han recollit en un total de 13 municipis de Catalunya.

Els avis van començar les seves protestes a la plaça del Mercadal de Reus fa més d’un any, el novembre del 2017. Des d’aleshores, gent gran de més de vint municipis catalans han seguit el seu exemple, en el que s’ha acabat anomenant la Taca d’Oli dels Avis i Àvies per la Llibertat.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#53 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 11/01/2019 - 18:51

A estos les quedan cuatro telediarios para morirse españoles.

#52 Josep, Lleida, 11/01/2019 - 09:13

L'alzehimer i la impossibilitat de trovar una residencia fa que surtin iniciatives com aquesta.

#51 Chayo Uca, Bcn, 11/01/2019 - 09:07

de todo tipo no cubiertas y el estado no llega a todo.

#50 Chayo Uca, Bcn, 11/01/2019 - 09:07

a según quien se le haga.
El nivel de fanatismo descerebrado al que estamos llegando es un pasote.
Si las abuelas entran o los abuelos entran, en caso que la normativa lo prevea, si siguen con la pensión quitársela. Y si no siguen, pues nada. En ambos casos que coman el rancho que les den.
Nada de privilegios. Eso es así que hay muchas necesidade

#49 Chayo Uca, Bcn, 11/01/2019 - 09:06

los primeros o las primeras contagiarán, esa externalidad (coste que produce para un beneficio, placer, etc... ) ajeno si se va a la Seguridad Social, infectado e infectante o infectada e infectanta, al final lo pagamos todo.
¿Qué el coste es pírrico? Si claro, no es una gabela pero es representativo de la doble vara de medir según quien haga o