Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 19:17h.

"Ay mi amor, de política no entiendo"

El debat de política general del Parlament passa gairebé desapercebut al carrer

De la gairebé vintenta de ciutadans entrevistats per e-notícies en ple Eixample de Barcelona només una part tenia coneixement que el Parlament havia celebrat el debat de política general i, d'aquests, solsament uns quants sabien que s'havia pactat una proposta de resolució conjunta sobre finançament entre el tripartit i CiU. La majoria de respostes eren "no ho sabia" o que "yo de política no entiendo" i la resta ha celebrat que "per una vegada s'han posat d'acord". "Me ha parecido mal que esperen a última hora para que Mas y el Presidente se pongan de acuerdo y más en época de crisis", ha afirmat una de les personas. Un altre també ha destacat que "al final s'han posat d'acord, però no han volgut donar les xifres, aquest és el problema".

El ple del Parlament
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Kropotkin, Vic, 03/10/2008 - 15:03

¿Pero hay alguien a quien le interesen los debates nazionanistas catalanoides del Parlament?

#14 Joan, Barcelona, 03/10/2008 - 11:36

En Cataluña pasa eso también, pero en un grado superlativo.

La gente de la calle pasa de selecciones y embajadas catalanas, estatutos, Companys ? y sin embargo por ahí se van los esfuerzos y los dineros.

De pena

#13 Joan, Barcelona, 03/10/2008 - 11:36

Es muy normal que los políticos estén despegados de la gente de la calle. Muchos temas de los que tratan les son totalmente indiferentes, y aun así, los políticos se vuelcan en ellos como si no hubiera otros asuntos.
En Cataluña pasa eso también ...

#12 ARP, berga, 03/10/2008 - 10:14

invertir en esport, teatre i altres entreteniments em sembla bé, però la política és per a resoldre problemes i no per a fer espectacles penosos i crear desencís i amargats, el pitjor és que aquest espectacle és car i nociu per la salut dels catalans

#11 JM, Martorell, 03/10/2008 - 10:04

I així anem. Mentres la gent no s'involucri en els temes de país anirem malament. No tot és culpa dels polítics, la societat civil és la principal culpable per passotisme. Després tot són exigències des del sofà de casa.