Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2020. 09:22h.

"Ayuso a la catalana", segons ERC

L'home de confiança de Junqueras afirma que empeny l'independentisme cap a "un populisme descarnat"

"Ayuso a la catalana", segons ERC

L'excap de premsa d'Oriol Junqueras, Sergi Sol, compara Laura Borràs amb una "Ayuso a la catalana" en un article a El Periódico i considera que la seva victòria "empeny a un sector de l'independentisme cap a un populisme descarnat". "El molts i diversos de Junqueras contra el menys i purs de twitter", escriu Sol en referència a la candidata de JxCat.

També afirma que Borràs era la candidata "de l'injuriat (pels capitostos de Junts) Quim Torra" i revela que tant a Carles Puigdemont com a Jordi Sánchez no els "il·lusionava la candidatura de Laura Borràs. Més aviat el contrari. En privat, tots dos expressen semblant opinió sobre l'auge de el sector més extremista".

 

ssol.jpg

"Torra, que ja va voler recuperar a Borràs per al Govern com a portaveu al front de Presidència precisament per consolidar-la com a candidata, es pren la revenja. La venjança és un plat que se serveix fred", afegeix.

"La irrupció d'allò més semblant a una Ayuso (a la catalana) fa molt difícil la investidura d'un republicà (posaria en escac a les bases nacionalistes), allunya l'escenari d'acumulació de forces per un confrontació caïnita entre les dues ànimes de l' independentisme (la republicana i la nacionalista) i empeny a un sector de l'independentisme cap a un populisme descarnat que no tindrà una altra raó de ser que el soroll instrumental i el dit legitimista prest a exercir d'acusador", adverteix.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 soloesmiopinion, Tabarnia, 01/12/2020 - 19:34

"Ayuso" a la catalana, ja, ja, ja. Con todos los defectos que pueda tener la presidenta madrileña, ya quisiera la indocumentada esta llegarle a la suela de los zapatos a Ayuso.

#10 MAD vs CAT, Barcelona, 01/12/2020 - 14:02

Con Ayuso y Almeida en lugar de Borràs y Colau, otro gallo nos cantaría a CAT y BCN, el renacimiento de Cataluña y su capital, bombardeadas durante años por indepes i populistas de tres al cuarto

#9 Flanagan, Tabarnia City, 01/12/2020 - 13:46

Este récord guinness no nos lo quitaran nunca y así nos hemos quedado,con la caja vacía.
elcatalan.es/marti-saballs-reconocido-economista-que-se-hayan-ido-mas-de-7-000-empresas-catalanas-no-es-culpa-de-madrid

#8 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 01/12/2020 - 13:24

Como el rosario de la aurora rules.

#7 Leidy Johanna, Isnaar, 01/12/2020 - 12:44

Que yo sepa, Díaz Ayuso no está imputada por delito alguno, no como la giganta groga. La comparación es de ponerse a llorar.