Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2020. 15:05h.

Ayuso es deixa estimar

"Com més pesats siguin els separatistes més vegades vindré"

Ayuso es deixa estimar

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha mantingut un esmorzar de treball amb la junta directiva de Societat Civil Catalana, als quals ha assegurat que "com més pesats siguin els separatistes més vegades vindré".

Ayuso ha viatjat a Catalunya en l'últim any quatre vegades i ha percebut, segons ha explicat, "un canvi de tendència". "Molta gent està decebuda i cansada de la situació", ha considerat, apuntant que quan les coses van bé és fàcil atiar les emocions, però la situació ha canviat".

La presidenta madrilenya ha aprofitat la trobada per oferir a aquesta associació la Reial Casa de Correus, seu de el Govern regional, perquè organitzin les iniciatives que considerin a Madrid. "Estic compromesa amb Catalunya, que és de tots", ha subratllat Isabel Díaz Ayuso, "molt sensible a tot el relacionat amb la llibertat".

Finalment, la dirigent del Partit Popular ha dit que "hi ha catalans que senten atacada la seva llibertat" i, en aquest sentit, ha lamentat que "el pitjor és que ara el Govern d'Espanya dóna suport als partits independentistes".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 gurguri, Barcelona , 29/11/2020 - 18:48

Siempre considere a AYUSO una inepta muy de derechas como un TRUMP con faldas.Pero los resultados que obtiene harán temblar la silla de Casado.En cuanto a Cataluña nosotros lo tenemos peor con nuestros fanáticos independentistas.

#5 Vlac, Barcelona, 29/11/2020 - 13:11

Gracias a las competencias del incompetente de Rufián ( peaso de canne bautisao ...),la Sra. Ayuso será presidente de la Comunidad de Madrid por tres legislaturas más !!!!

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 28/11/2020 - 16:30

Es valiente y le da igual lo que diga la prensa comprada por el Gobierno o comprada por el Govern.

#3 luis, barcelona, 27/11/2020 - 17:01

Ayuso...No vengas mucho por aquí, que en respuesta y para que te quede clara la diferencia. Te demostraran el buen resultado de robar a los muertos CON EL IMPUESTO DE SUCESIONES

#2 Flanagan , Tabarnia City, 27/11/2020 - 15:21

Ayudalos con la andapandansia que van un poco despistados, jajajaja.