Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2022. 12:37h.

"Ayuso és un model d'èxit per a la dreta"

Manuel Trallero, periodista: "Casado és un líder molt dèbil"

"Ayuso és un model d'èxit per a la dreta"

El periodista i escriptor Manuel Trallero, al seu programa setmanal a YouTube, ha assegurat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso "és un model d'èxit per a la dreta, és una triomfadora".

Trallero ha afirmat que "Madrid és un èxit econòmic, és un èxit d'imatge, és un èxit en tots els conceptes. Fins Gerard Piqué reconeix que Madrid li produeix enveja comparada amb Barcelona".

El periodista considera que "la dreta de veritat, la dreta de l'Ibex, veuen que Casado és un líder molt dèbil, és un líder ideològicament molt fluix". Per tant, creu, en referència a la guerra interna al PP, que "no crec que això es limiti a una guerra d'egos". "Hi ha coses molt més profundes, la dreta veu que no té cap oportunitat amb l'actual candidat", ha afegit.

Trallero ha afirmat aquest divendres que el cas Ayuso és "absolutament calcat, copiat al que deia Pujol que els seus fills no es podien dedicar a tenir adjudicacions de la Generalitat de Catalunya".

L'escriptor també ha recordat que la situació del Partit Popular no és l'única crisi que s'ha viscut als partits espanyols durant els darrers anys. "Fa tan sols sis anys Pedro Sánchez va ser expulsat de secretari general de PSOE i ara és president del Govern espanyol", ha manifestat.

D'altra banda, Trallero ha extret conclusions dels resultats de les eleccions de Castella i Lleó. Creu que "els indults als líders independentistes que va concedir el govern espanyol no els hi sortirà gratis". A més, considera que amb aquestes eleccions es pot veure "la necessitat que té la dreta espanyola de replantejar el seu espai, primer pel creixement de Vox".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi Sergio, Barcelona, 20/02/2022 - 18:53

Ayuso es un referente porque tiene liderazgo y es valiente.

#8 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 19/02/2022 - 23:50

No fotem Trallero, no comparemos el lamento de un Pujol impotente porque sus promiscuos y desenfrenados retoños no podían hacer bisness en el entramado que él montó -como cualquier hereu en la fábrica de papá- con la queja de la Ayuso por su hermano. No fotem, como un huevo a una castaña.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/02/2022 - 19:46

Parece, pues, que a Ayuso le espera un gran futuro.
¡Y también a su hermano y al socio de su madre!

#6 Maresmenc, Maraesme, 19/02/2022 - 15:57

No vamos nada bien si estas dos personas han de ser un referente para la derecha o lo que sea eso de las derechas e izquierdas
No nos merecemos los políticos que tenemos y mucho menos los que aspiran a ser nuestros líderes de país, pero eso tiene solución no votandoles
El perfil de político español es muy bajo...

#5 Madrid, el paradís terrenal., Barcelona decadent, 19/02/2022 - 15:21

Tots els catalans quan anem a Madrid, la capital de la nació, ho veiem. Tot allò és llum i prosperitat. Progrès, futur, feina, diners, model d´èxit, tothom és benvingut.

Barcelona, en canvi, cau provincià, en decliu, per els indepes i la Colau. A cada bugada perdem un llençol.