Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2020. 14:04h.

Ayuso: “l’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta madrilenya acusa ERC de promoure l’odi

Ayuso: “l’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat que l’independentisme és un “negoci que roba”. Durant una intervenció a l’Assemblea de Madrid que recull l’ACN, Ayuso ha assegurat que el nacionalisme català s’està “enfonsant” i que per això estan “nerviosos” i aborden la qüestió de la reforma fiscal a l’Estat.

“Promoure l’odi cotitza més entre els independentistes”, ha assenyalat en referència a ERC. La presidenta madrilenya ha sentenciat que les empreses i ciutadans s’instal·len a Madrid perquè se senten “més catalans i lliures” que a Catalunya i que veuen que durant anys els han estat “robant”.

En concret, Díaz Ayuso ha lamentat que a Catalunya es produeixin situacions com que una persona que cobra 16.000 euros a l’any pagui un 6% més d’impostos en relació a Madrid i un que en cobri 30.000 euros, un 16% més.

“Uns pares que vulguin donar la seva propietat als seus fills hauran de pagar un 97% més de tributs que a Madrid i una persona soltera de 30 anys que hereti un habitatge de 300.000 euros en pagarà el doble d’impostos”, ha explicat. “Per tant, podem afirmar que l’independentisme és un negoci que roba”, ha assegurat.

Ayuso ha destacat que no vol “harmonitzar” impostos amb el “desastre independentista” i s’ha preguntat per quin motiu no volen “harmonitzar” amb la resta de la Unió Europea. “Ni donacions, ni successions, ni patrimoni estan a la majoria de països de la UE”, ha recordat.

“Per molt que apugin impostos l’únic que aconseguiran és que empreses marxin a altres països, no a altres comunitats perquè la majoria ja van venir a Madrid buscant baixa fiscalitat, respecte, seguretat jurídica i estabilitat política”, ha resumit.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#22 Flanagan, Tabarnia City, 04/12/2020 - 07:50

Casado el flojo como se descuide se queda sin puesto.

#21 SErgi, Bcn , 04/12/2020 - 03:29

Que envidia la Ayuso comparada con los torras, puigdemong y aragonés...

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/12/2020 - 23:08

Bien dicho. ¡¡¡¡¡¡¡El separatismo nos roba!!!!!!!!

#19 manu21, dijon france, 03/12/2020 - 22:02

sagrada rufian que dona 300 millones a tv3;que tiene embajadas que no sirven para nada, que hacen fundaciones que no sirven para nada, que pagan investigaciones que no sirven para nada como la mujer tiene puidgmont

#18 manu21, dijon france, 03/12/2020 - 21:54

Rufian de mierda que puso 17 impuestos en Cataluña en Madrid sólo 2 impuestos y esos Madrid que da más dinero a la otra comunidad excepto que sus impuestos usted estos para tv3, embajadas que no sirven para nada, más todos estos funcionarios amigos rufian de mierda por qué no hablas de las ventajas del país vasco,y de Navarra