Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2022. 18:19h.

Ayuso marca l'agenda

El Govern espanyol avança la reunió sobre les mesures energètiques després de les crítiques

Ayuso marca l'agenda

El Govern espanyol ha decidit avançar la reunió per les mesures energètiques, que entren en vigor la matinada de dimarts a dimecres, després de les crítiques de la Comunitat de Madrid, que va ser la primera; Múrcia i el País Basc, entre d'altres comunitats, al pla d'estalvi energètic.

La trobada s'avança a dilluns al matí, serà telemàtica i substitueix la reunió estrictament tècnica que estava programada per l'endemà, dimarts. S'hi han convocat els responsables polítics de les comunitats autònomes de les àrees d'Energia, Indústria i Comerç. A més, hi haurà representants locals a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L'objectiu que persegueix la convocatòria del màxim òrgan de cooperació entre el govern espanyol i les comunitats és "aclarir els dubtes per l'aplicació de les disposicions que conté el reial decret i alinear les polítiques d'estalvi i d'eficiència de totes les administracions".

La Conferència Sectorial d'Energia tractarà el pla d'estalvi i eficiència energètica ja aprovat per l'executiu. L'encapçalaran la vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, i la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Frankenstein, Barcelona, 07/08/2022 - 22:29

A més a més de govern Frankenstein són un govern de chapuceros, hala, a lo bèstia, a l'engròs, a les fosques i tabla fasa per tota Espanya, els és igual tot, nord que sur, un rostidor de pollastres a l'ast que una bibioteca, tret el que no sigui criticar Ayuso i al PP, els vé gran

#2 Marc de Vich, Vich, 07/08/2022 - 19:03

Todos lo que se han unido al gobierno Frankenstein, están atrapados, no pueden ya echarse para atrás. Ni el PNV se puede salvar, es el abrazo del oso (Sánchez) y nunca mejor dicho, todos se van a hundir con él, se los lleva a todos por delante, básicamente por actuar con la prepotencia y chuleria con que lo hacen siempre

#1 Veritats com a punys, GIRONA, 07/08/2022 - 19:00

Si no acata, 155 i s' acaba la tonteria

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/08/2022 - 08:41

Si no acata el que? Una ley chapucera con un régimen sancionador inaplicable? Se aplicará el 155 a sus propios ministerios que no cumplen con lo establecido en su propia ley?