Publicitat
Política · 15 de Març de 2023. 17:54h.

“Ayuso, per descomptat”

Pare Apeles: "Feijóo és com un socialista del PP"

“Ayuso, per descomptat”

El Pare Apeles, en una entrevista per a e-notícies, declara la seva admiració per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a qui considera "una líder espectacular".

Preguntat per si prefereix Feijóo o Ayuso per dirigir el PP, respon que "Ayuso, per descomptat!". "Feijóo és com un socialista del PP, no veig que hi hagi grans diferències si governa. Ayuso en canvi ha demostrat ser una líder espectacular, això és el que necessita Espanya", remarca."Irene Montero està fent el ridícul. Un ministeri que en teoria està fet per defensar les dones i està deixant anar els violadors i permet que homes vagin al registre civil a inscriure's com a dones és un fracàs total", apunta d'altra banda.

El Pare Apeles estrenarà el proper mes d'abril un programa al Canal 4, que es dirà 'De Actualidad'. "Una cosa totalment diferent del que estava acostumat, no són polèmiques, és un programa seriós i d'entrevistes", revela.

El religiós, que viu a Roma, confessa que "Espanya es veu força malament" des de la ciutat italiana. "La poca influència d'Espanya al món no és normal. S'ha convertit en un país irrellevant", lamenta. Pel que fa a Catalunya, constata que "el procés ha passat de moda i a Roma ja ningú et pregunta per això i a ningú no li interessa".

D'altra banda, afirma que “Meloni ha demostrat ser una dona de govern”. "Està fent les coses d'una manera seriosa i el que és el consens popular ho continua tenint enorme a Itàlia", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/03/2023 - 09:44

I a que es dedica ara aquest baliga-balaga?

#5 El cocodrilo chino, Can Formiga, 16/03/2023 - 09:25

Todavía vive esta cucaracha? Estos bichos sobreviven en todas partes. Puagg !!

#4 Jos , VNG (Ghost Republic), 15/03/2023 - 22:32

Feijoó és el PSOE blau, ostres pensa igual que jo.

#3 Don Nadie, BCN, 15/03/2023 - 20:43

¿Este friki sigue vivo? Que se la lleve a su casa si tanto quiere a la máxima representante del trumpismo patrio. ¿Qué España se ha vuelto irrelevante? La pregunta es, ¿cuándo hemos sido relevantes? Al menos ahora nos hacen caso en Europa y tenemos un líder que sabe comunicarse y moverse en entornos internacionales.

#3.1 Josep , Barcelona , 16/03/2023 - 08:10

Amigo "Don Nadie" Tu acertado comentario (que yo comparto", a la web ULTRA de e-noticies les suena a cuerno quemado esta derechona rancia casposa y nostálgica del franquismo tiene una muy buena representación en este medio del sr,Rius.

#3.2 Butifarró de ceba, Tivissa, 16/03/2023 - 10:31

Un lider? Ahhh, Antonio...

#2 Jordi br, L'H, 15/03/2023 - 20:28

Tal para cual, ideales para Carnaval