Publicitat

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu ara que "tota la culpa" dels indults és de Pedro Sánchez

Ayuso rectifica

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha reculat aquest dilluns en les seves declaracions sobre el Rei per aclarir que Felip VI no és "còmplice de res" sinó que la culpa que hagi de signar els indults als líders independentistes la té únicament el president de Govern, Pedro Sánchez.

Ayuso ha remarcat que "tota la culpa recau en el president de Govern espanyol", que està "deteriorant totes les institucions de l'Estat en el seu propi benefici i la imatge internacional d'Espanya". "Em fa mal, això és una opinió personal, profundament el compromís a què el sotmetran", ha dit en declaracions als mitjans a l'Assemblea de Madrid.

La presidenta la Comunitat de Madrid ho ha dit hores després que el president de PP, Pablo Casado, manifestés que "la societat espanyola té molt clar el qui és qui del trist pacte dels indults i sap molt bé que ningú, excepte els que els promouen i els que els aplaudeixen, són responsables d'aquest acte immoral".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/06/2021 - 22:38

La polémica de Ayuso con lo del rey ha puesto sobre la mesa que el Felón obligará al rey a un acto estéticamente deleznable, cuya única responsabilidad recae en Pinochez.