Política · 28 de Novembre de 2018. 21:02h.

Aznar creu que el procés pot dur al “desastre”

L’expresident espanyol considera que l’independentisme és “un problema europeu”

Aznar creu que el procés pot dur al “desastre”

José María Aznar, durant la presentació del seu llibre a Barcelona

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, ha afirmat que el procés pot dur al “desastre” perquè afecta directament “els pilars de la Constitució”. Aznar ha advertit també que “l’alteració de l'ordre constitucional és el desordre, i en cap cas ens els podem permetre i és el que ens estem permetent”.

Aznar ha fet aquestes declaracions durant la presentació del seu llibre ‘El futuro es hoy’ (Ediciones Península), celebrada aquest dimecres a Barcelona, acompanyat de l'exministre d’Assumptes Exteriors, Josep Piqué.

L'expresident espanyol, a més, considera que l'independentisme és “un problema constitucional, democràtic i europeu”, per la qual cosa demana “enfortir el marc europeu d'integració” i “pluralisme social” per evitar que l’independentisme adquireixi un “paper hegemònic”.

“Mantenir l'ordre constitucional intern, garantir l'expressió del pluralisme social i polític i enfortir el marc europeu d’integració són camps en els quals el nacionalisme ha de saber que està abocat a veure frustrats els seus intents d'enginyeria social, forjats des del paper hegemònic que han volgut adquirir”, conclou Aznar.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Sinitaca, 29/11/2018 - 12:16

Sobra el futurible, el desastre ya lo tenemos aqui, falta ver si además llegamos a las manos.

#3 Rasco rasco..., Barcelona, 29/11/2018 - 08:47

Efectivamente...y qué propone este gran estadista para solucionar la dejadez moral y económica hacia una de las regiones más producrivas y cultas del eeino ?

Nada ! Bueno, si... palos y argollas.

Así nos ha ido

#2 FRAN BCN, Bcn, 28/11/2018 - 22:52

O sigui que ni cap autocrítica ni cap proposta imaginativa o asertiva?' Si només proposen aplicar la Llei, recentralitzar encara més i frustrar a molts catalans, llavors? No seria millor cercar un terme.medi que.acontenti tothom?

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/11/2018 - 22:27

¿Pero en que´mundo vives Aznar? El prusés ya nos ha llevado al desastre. Si te refieres a que todo es susceptible de empeorar, no te diré que no. Solo desear que te equivoques.