Política · 19 de Novembre de 2013. 11:27h.

Aznar enviaria Mas a la presó

L'expresident espanyol lamenta que Rajoy no "restableixi" la llei que ell va aprovar

Aznar enviaria Mas a la presó

Aznar

L'expresident José María Aznar, en declaracions a Onda Cero, ha afirmat que si ell estigués al capdavant del Govern espanyol actuaria a Catalunya aplicant la llei "amb totes les conseqüències", concretament la que ell va aprovar per penar amb cinc anys de presó la convocatòria de un referèndum il·legal, però que va ser derogada per l'Executiu socialista i "no ha estat restablerta" per l'actual.

Per a Aznar "ara es demostra" que el seu Govern tenia raó en defensar "una política nacional molt vigorosa i molt forta" per evitar el que ara es viu a Catalunya. "Posar vedats als que volen desbordar la legalitat, trencar el país, és molt important, i ara es demostra que alguns teníem alguna raó per defensar algunes posicions llavors", ha dit.

A més, ha comentat la sentència sobre l'enfonsament del petrolier 'Prestige' al novembre de 2002 tot subratllant que "ha quedat al descobert la gegantina operació de manipulació" de l'oposició, que al seu judici havia entrat en un "tot s'hi val" per enderrocar el Govern. "Nosaltres no enfonsem el vaixell i la sentència és molt aclaridora", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#57 Claudi C.M., Barcelona, 20/11/2013 - 12:30

A cobrar de Endesa y otro chollos !!. En la cárcel hacen falta celdas para medio PP.

#56 CHUNGU NORRIS, ON ES LLIGUEN ELS GOSSOS AMB LLONGANI¢ES, 19/11/2013 - 20:38

AZNAR FOR EVER!!!! JUASJUASJUAS... QUE FARIEU SENSE ELL... JUASJUASJUASJUAS...

#54 Pep, Reus, 19/11/2013 - 19:29

Aquest es líder de la crisi d´Espanya ( veigeu Espanystan) , te la barra de volguer donar lliçons a tothom , quant ens va fotre a la guerra d´Irak i la bobolla del totxo i li haurem d´agrair que gràcies a la seva deria amb Catalunya junt amb la caverna mediática de Madrid ha potenciat el sobiranisme

#53 Serrallonga, Bcn, 19/11/2013 - 19:22

Renoi, i lo be que ens ho passem! mentrestant els no nacionalistes i mega ultra cosmopolites espanyolistes de dreta extrema, no feixista , aixo si ,col.locant lleis que ens retornen 50 anys enrera. Despertaferro!

#52 spanish, Madrid, 19/11/2013 - 19:18

la sedicion es un delito no es que lodiga él articulo 455 del codigo penal