Publicitat
Política · 20 de Juny de 2008. 21:14h.

Aznar fa la guitza a Rajoy

Aznar fa la guitza a Rajoy

Aznar i Rajoy

L'expresident del Govern central José María Aznar va arribar en la tarda d'aquest divendres al XVI congrés del PP, en el qual va ser rebut amb aplaudiments, i va saludar amb una efusiva abraçada a Àngel Acebes i amb una freda encaixada de mans el president del partit, Mariano Rajoy. L'excap del Govern es va dirigir cap a la presidència del congrés, i va saludar un a un diversos dirigents del partit, com a Esperanza Aguirre, Pío García Escudero, Soraya Sáenz de Santamaría, Ana Mato i Gabriel Elorriaga, entre d'altres.

A continuació, Aznar va saludar amb una efusiva abraçada al secretari general del PP, Àngel Acebes, que s'acomiada del càrrec. Quan li va arribar el torn de saludar a Rajoy, Aznar li va donar una freda encaixada de mans sense intercanviar ni una sola paraula.

Aznar parla davant del congrés aquest dissabte, no en la jornada de clausura de diumenge abans de Rajoy, com va ocórrer en l'anterior congrés del PP de 2004, a Madrid. Les raons que ha donat el PP per a aquest canvi es refereixen a qüestions d'organització, però aquesta decisió ha estat interpretada com un intent d'impedir que l'expresident del Govern li tregui protagonisme a Mariano Rajoy.

Ambdós dirigents estan molt separats, especialment després de la decisió de María San Gil d'abandonar la direcció del PP basc i de la surtida del partit de José Antonio Ortega Lara, moment en el qual Aznar va dir que estava "profundament disgustat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 21/06/2008 - 10:19

Des que va conèixer a Bush, Ansar no n'encerta ni una. Ara que Rajoy està aconseguint donar una imatge de centrisme, el molt carallot és càpaç d'aixafar-li la guitarra.

#1 Antoni Lluìs, 25007, 20/06/2008 - 21:49

No el va triar Aznar? Què ha passat? No era el seu delfí? La moderació no sembla anar amb Aznar. Quantes coses no haurem de veure i sentir! Alguns arriben a creure que són imprescindibles.