Publicitat
Política · 21 de Juny de 2008. 13:38h.

Aznar gairebé tracta Rajoy de traïdor

L'expresident diu que San Gil i Ortega Lara "han de continuar formant part del partit"

Aznar gairebé tracta Rajoy de traïdor

Aznar, amb Rajoy i Botella

El president d'honor del PP, José María Aznar, ha utilitzat durant seu seu intervenció al plenari del XVI congrés del partit les figures de María San Gil i de José Antonio Ortega Lara, que han abandonat la militància per discrepàncies amb Mariano Rajoy, per atacar aquest. Aznar ha dit que ambdós "han de continuar formant part del partit". La seva referència a San Gil i Ortega, als que ha qualificat de "companys excepcionals", ha estat acollida amb un llarg aplaudiment dels compromissaris del PP, i Aznar ha dit que si no fes explícit el seu reconeixement a ambdós, "traïria" tota la seva vida política i no seria fidel a si mateix.

Per a Aznar, el PP té un "deute impagable d'agraïment" amb ells, ja que creu que si no haguessin format part del partit, aquest "ni hauria sobreviscut ni seria el que és". Ha assegurat que el PP és un partit de sòlides referències morals que no s'han de perdre mai, moment en què ha recordat "companys assassinats per ETA com Miguel Angel Blanco o Gregorio Ordóñez".

"El seu exemple sempre ha estat la nostra referència moral", ha afegit Aznar, que ha explicat que ell és un militant que en les últimes eleccions va fer tot el que se li va demanar, i que l'únic que ell va sol·licitar va ser anar a Lizarza a donar suport a Regina Otaola en un acte que ha assegurat que resumeix les seves preocupacions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 21/06/2008 - 15:51

... y quien te dijo a tí (hips) que yo quiero que tú (hips) conduzcas por mí (hips) ...