Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2008. 14:43h.

"Aznar no es un jarrón chino, Montse"

Cara a cara entre Sánchez Camacho i Nebrera al congrés del PPC

Alícia Sánchez Camacho i Montserrat Nebrera es jugaran aquesta tarda la presidència del PP de Catalunya en haver aconseguit ambdues els avals necessaris en les primeres eleccions a la formació des dels anys 90. Camacho n'ha assolit 650 i la seva rival 240, segons ha anunciat el president del congrés, Jorge Fernández. Les dues candidates han tingut trenta minuts per a intervenir i, després de jugar-s'ho amb una moneda, ha començat Nebrera.

La diputada al Parlament ha afirmat que "hablaré en esa lengua común, esa lengua que nos úne que es el castellano, que también es mi lengua" i, en la seva línia, ha manifestat que el PPC "es un partido de perdedores" perquè "hemos perdido las últimas elecciones" i "si queréis seguir viviendo un poco acomplejados en una parte del terirtorio no me votes. Nebrera ha fet una crida a ser "españoles ejemplares en el conjunto de esa gran nación" i, segons ha assegurat, ha mantingut la seva candidatura "por vosotros aunque ha sido durísimo". La candidata ha manifestat en acabar que "he soñado con vuestro voto" i ha reiterat que "he llegado con todo pronóstico, saltando un montón de obstáculos" abans d'encomanar-se a "la Providencia".

Sánchez Camacho ha recordat que fa molts anys que milita al PP -"sé lo que es repartir propaganda y estar en los mercados"- en una de les primeres al·lusions a la seva rival, que es va afiliar només uns mesos abans. També li ha etzibat que "no somos un partido de perdedores, sino de luchadores" i que "mi sueño no es personal sino colectivo: sueño con una Cataluña en la que todos estén representados". El cop més dur ha estat quan li ha dit que "José Maria Aznar, querida compañera, no es un jarrón chino" en al·lusió a unes polèmiques declaracions periodístiques.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep, Sabadell, 06/07/2008 - 10:04

Certament, un gerro xinés no ho és. És un criminal contra la humanitat que hauria de ser jutjat i empresonat.

#9 Ignasi, Sant Carles de la Ràpita, 06/07/2008 - 08:40

Té raó. Més aviat és un cap de bou de polietilè amb banya PVC dels que venen als souvenirs per a turistes.

#8 Rocacorba, Girona/Cat/, 05/07/2008 - 23:14

Gran fracàs de la Camacho. I molt bona ascensiò de la virtual presidenta del P.P. a Catalunya MONTSERRAT NEBRERA. FELICITATS. NINGU ES PENSABA DELS FERNANDEZ DIAZ, QUE AGUANTARIAS TANT I TANT BE. democracia al p.p.

#7 Jordi, Barcelona, 05/07/2008 - 20:53

Mira Pere, la Camacho és una fatxa tradicional, la Nebrera, d'interès. És una arribista que si ser ultra li serveix, bé, i si calgués declarar-se independentista i socialdemòcrata, també ho faria. El que calgui pel protagonisme!

#6 carol, empordà, 05/07/2008 - 20:17

No me n'entero de res,algu del pp (jeje)o algu que s'apiga de que van aquestes baralles explicarme qui es mes fatxa de les dos?